14.9.2021 CRM-määrittely ja hankintakriteerit

80,00 145,00 

Minkälainen on toimiva CRM yritykselle?

CRM, eli asiakkuudenhallinta on parhaimmillaan tehokas aktiivisessa työssä asiakassuhteiden parissa. Tervetuloa  kuulemaan kilpailukykyisen yrityksen CRM -määrittelystä monipuolisesti ja kattavasti. Tämän koulutuksen käytyäsi tiedät, minkälaiset ominaisuudet tekevät yrityksesi CRM:stä huippuunsa viritetyn ja yritystä paremmin palvelevan.

Alan huippuasiantuntijan Tom Bergin vetämässä koulutuksessa käydään läpi yrityksen CRM:lle asetettavat tavoitteet, tietosisältöjen hallittavuus, prosessien automatisointi ja CRM:n liitettävät järjestelmät. Lisäksi huomioidaan markkinointiviestinnän tarpeet, raportointi ja järjestelmän laajentaminen. Tarjolla olevista järjestelmistä käsitellään sekä entry level- että kehittyneempiä järjestelmiä.

Katso webinaarin lisätietoja tarkemmasta kuvauksesta.

 

 

 


HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: