Markkinointikumppanin valinta ja suhteiden kehitys

Oikean markkinointikumppanin löytäminen varmistaa, että onnistut tavoitteissasi ja teet markkinointia joka tuo tulosta. Me Marketing Finlandilla autamme yritystäsi oikean kumppanin löytämisessä, mutta myös nykyisten kumppanisuhteiden arvioinnissa ja kehittämisessä. Yhdessä kotimaisen Superskills Oy:n kanssa olemme kehittäneet markkinointikumppanien auditointipalvelut, jotka auttavat valitsemaan oikean kumppanin, arvioimaan nykyisen kumppanuuden toimivuuden sekä kehittämään suhdetta nykyisiin kumppaneihin. Tavoitteenamme on auttaa sinua rakentamaan parempia ja pitkäaikaisempia markkinoinnin kumppanuussuhteita.

Pulssi – toimistoauditointi

Markkinoinnin toimistoauditoinnissa autamme arvioimaan toimistosuhteen tilan, tunnistamme parannuskohdat ja autamme kehityskohtien toteuttamisessa. Analysoimme sekä sinun oman markkinointiorganisaatiosi kyvykkyyksiä ja parannuskohteita kuten myös toimistosi osaamista sekä osaamisen kapeikkoja. Usein syy toimimattomiin markkinoinnin kumppanisuhteisiin löytyy kuitenkin puutteellisesta kommunikaatiosta sekä ostajan ja palveluntarjoajan erilaisesta arvomaailmasta että yhteisten tavoitteiden puutteista. Osana prosessia luomme yrityksellesi oman brief-mallin, joka auttaa välittämään kumppanille kampanjan odotukset sekä tavoitteet. Tärkeä osa markkinointikumppanisuhteiden auditointia on myös hintatason benchmarkkaus ja arviointi sekä käytettyjen sopimusten arviointi. Prosessiin osallistuvat sekä asiakasyritys että toimisto (tai toimistot). Prosessi kestää yleensä noin 2 viikkoa ja siitä vastaa yhteistyökumppanimme Superskills.

Hinta yhteensä 5 900 € + alv. Marketing Finlandin jäsenille 3 200 € + alv.

Lue lisää Pulssi -toimistoauditoinnista

 

Match – markkinoinnin kumppanisuhteen arviointi ja kehitys

Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään markkinointikumppani, joka sopii yrityksesi arvoihin, tavoitteisiin ja käytettävissä oleviin resursseihin. Ennen kumppanien kilpailuttamista Marketing Finlandin ja Superskillsin markkinoinnin asiantuntijat tutustuvat yritykseesi ja tarpeisiisi, jonka pohjalta rakennetaan ehdotus sopivista kumppaneista. Pyydämme puolestasi tarjoukset yhdessä valitsemiltamme markkinointitoimistoilta ja yhdessä arvioimme tarjousten sisältöä ja niiden sopivuutta valintakriteereihin. Olemme siis tukenasi alusta loppuun, varmistaen että löydät markkinointikumppanin, joka auttaa yritystäsi pääsemään tavoitteisiin.

Hinta yhteensä 6 500 € + alv. Marketing Finlandin jäsenille 3 600 € + alv.

Tutustu ja tilaa tästä Match -markkinoinnin kumppanisuhteiden auditointi

 

Maksutonta jäsenneuvontaa ja sparrausta markkinoinnin kumppanin valintaan

Marketing Finland antaa jäsenilleen myös maksutonta sparrausta ja neuvontaa markkinoinnin kumppanien valintaan sekä suhteiden kehittämiseen. Markkinoinnin ostoja tekevien yritysten edustajana meille on tärkeää, että sinulla on kumppanit, joista saat parhaan mahdollisen tuen omalle toiminnallesi. Autamme jäsenyrityksiämme myös ulkomaisten markkinointikumppanien etsinnässä ja valinnassa.

Markkinointikumppanin valinnassa ja kumppanisuhteiden kehittämisessä sinua neuvoo:

Marketing Finland, Maarit Aarrekangas, 050 435 5613, maarit.aarrekangas@marketingfinland.fi