Marketing Finland eLearning Academy

From 0,00 

Marketing Finlandin koulutukset ovat saatavilla nyt myös verkkokoulutuksina!

Koulutuksemme ovat nyt saatavilla kuukauslisenssillä verkosta. Kouluttajina ovat markkinoinnin parhaimmat asiantuntijat Suomesta ja maailmalta. Tutustu heihin asiantuntijaverkostossamme. Marketing Finland eLearning Academyssä on valmiina jo yli 200 videoitua koulutusta opetusmateriaaleineen ja samaan lisenssiin saat myös oikeuden osallistua kaikkiin tuleviin webinaareihimme. Uusia webinaareja ja koulutuksia järjestetään lähes viikoittain, tutustu tarkemmin niihin täällä. Tarkemman listauksen olemassa olevista koulutuksista näet alhaalla Ohjelma-osiossa.

Ostoehdot lyhyesti:

Näkyvissä olevat hinnat ovat kuukausihintoja. Jäsenhinta 36€/kk sekä ei-jäsenhinta 129€/kk koskee ainoastaan vuosisopimusta. Minimitilausjakso kuukausittaiselle lisenssille on 3 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana kuukauden irtisanomisajalla. Voit kirjallisesti irtisanoa kestotilauksen päättymään 3 kuukauden irtisanomisajalla sähköpostitse osoitteeseen info(a)marketingfinland.fi.

Käyttöehdot lyhyesti:

eLearning-palvelun tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa muille osapuolille. Mikäli tunnukset luovutetaan kolmannelle osapuolelle, veloitamme kolmen kuukauden lisenssin lisähinnan. Koulutussisältöjen tekijänoikeudet ovat Marketing Finlandilla. Sisältöjä ei saa kopioida, jakaa eteenpäin tai tallentaa omiin laitteisiin tekijänoikeuslain nojalla.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ostoehdot.

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää palvelun käytöstä, ota yhteyttä info(a)marketingfinland.fireetta.karjalainen(a)marketingfinland.fi +358 50 536 4353.

 

Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.