Ketä olemme?

Marketing Finland

Marketing Finland on kasvava markkinoinnin liike, johon voivat liittyä jäseniksi markkinointia tekevät yritykset, jotka eivät itse tarjoa markkinoinnin palveluita tai ole media. Verkostoomme kuuluu noin 400 yritystä, joita yhdistää halu valjastaa markkinointi myynnin ja yrityksen arvon kasvattajaksi. Jäsenyrityksemme edustavat kauppaa, teollisuutta, ICT:tä, matkailua, palvelualoja kuin julkisyhteisöjäkin. Jäsenemme vastaavat yli 80 prosentista markkinointiviestinnän panostuksista Suomessa.

Toimintamme kolme kivijalkaa ovat edunvalvonta, koulutukset sekä verkostot. Opastamme oikeaan suuntaan kouluttamalla, konsultoimalla sekä tarjoamalla tietoa ja markkinoinnin vertaisverkostoja. Marketing Finlandin jäsenille markkinointi on väline kasvattaa yrityksen arvoa luomalla vahvempia brändejä, kasvattaa yrityksen myyntiä aktivoimalla asiakkaita heille tärkeillä asioilla ja oikeissa kanavissa sekä parantaa asiakaskokemusta keräämällä ja hyödyntämällä tietoa.

Olemme voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoite on auttaa jäseniä menestymään ja verkostoitumaan. Tarjoamme merkittäviä jäsenetuja, hyötyjä ja palveluita.