Ketä olemme?

Marketing Finland

Yhdessä olemme vahvempia

Marketing Finland on kasvava markkinoinnin liike, johon voivat liittyä jäseniksi markkinointia ja viestintää tekevät yritykset sekä alan palvelutarjoajat. Lokakuussa 2020 Marketing Finland sekä Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL päättivät toimintojensa yhdistämisestä. Tämän jälkeen Marketing Finlandin alle on järjestäytynyt ja järjestäytyy myös muita markkinoinnin asiantuntijaorganisaatioita.

Jäseniämme yhdistää halu tehdä korkeatasoista markkinointia ja viestintää, jakaa omaa osaamistaan muille sekä jatkuvasti kehittää osaamistaan. Jäsenyrityksinämme on mm. kaupan, teollisuuden, ICT:n, matkailun sekä palvelualan yrityksiä, julkisyhteisöjä, mainostoimistoja, viestintätoimistoja, vaikuttajamarkkinoinnin toimistoja sekä mediatoimistoja. Jäsenemme ovat mukana ostamassa ja tuottamassa lähes kaikkea Suomessa tehtävää markkinointia ja viestintää.

Valvomme etuja, koulutamme ja autamme verkostoitumaan

Toimintamme kolme kivijalkaa ovat edunvalvonta, koulutukset sekä verkostot. Opastamme oikeaan suuntaan kouluttamalla, konsultoimalla sekä tarjoamalla tietoa ja markkinoinnin vertaisverkostoja. “Väylä tulevaisuuteen” on toimintaamme ohjaava slogan. Jäsenille tarjoamme myös merkittäviä jäsenetuja, hyötyjä ja palveluita.

Osa kansainvälisiä markkinoinnin ja viestinnän yhteisöjä

Kuulumme maailman johtaviin markkinoinnin verkostoihin: WFA, 90 % maailman markkinointiostoista, EACA, 2500 markkinoinnin ja viestinnän organisaatiota ja 120 000 ammattilaista 30 Euroopan maasta ja ICCO, 3000 viestintätoimistoa globaalisti 66 maasta. Kansainvälisen verkostomme kautta pystymme tukemaan jäseniämme kaikkialla maailmassa ja tuomaan kansainvälistä tietotaitoa jäsenyritystemme käyttöön. Osallistumme aktiivisesti kattojärjestöjemme toimintaan ja tarjoamme jäsenyritystemme edustajille mahdollisuuden osallistua näiden järjestämiin korkeatasoisiin tapahtumiin. Kattojärjestömme ovat mukana vaikuttamassa markkinointia ja viestintää säätelevään lainsäädäntöön ja tarjoavat jäsenillemme arvokasta tietoa tulevasta säätelystä sekä kansainvälistä tutkimustietoa.

Alan tärkeimpien kilpailujen järjestäjä Suomessa

Järjestämme Suomessa markkinoinnin ja viestinnän johtavia kilpailuja:

  • Cannes Lions
  • Effie Awards Finland
  • Finnish Comms Awards
  • Young Lions Finland
  • Vuoden brändinrakentaja

Jäsenyritysten työntekijät voivat hakea kauttamme markkinoinnin ja viestinnän kilpailujen tuomaristoihin.

 

LIITTYMÄLLÄ JÄSENEKSI SAAT RINNALLESI MARKKINOINNIN PARHAAT ASIANTUNTIJAT, RAHAN ARVOISIA ETUJA SEKÄ ENSIKÄDEN TIETOA MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN MUUTOKSESTA!

Tutustu jäsenetuihin