Tule jäseneksi

Marketing Finland on voittoa tavoittelematon markkinoinnin ja viestinnän palveluntarjoajien sekä markkinointia ja viestintää tekevien yritysten verkosto. Marketing Finlandin kivijalat ovat edunvalvonta, verkostoituminen ja koulutukset. Marketing Finlandin jäseneksi voivat liittyä markkinointia ja viestintää tekevät ja ostavat yritykset sekä markkinoinnin ja viestinnän palveluntarjoajat.

  Liity jäseneksi

  Valitse jäsenyyden tyyppi

  Yrityksen tiedot

  Yrityksen nimi *

  Y-tunnus

  Käyntiosoite

  Postiosoite

  Verkkolaskuosoite

  Jäsenyyden yhteyshenkilön tiedot

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Sähköposti

  Titteli

  Laskutusyhteyshenkilön tiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Titteli

  Markkinoinnin ostaja: mainosbudjetti/vuosi

  Markkinoinnin palvelutarjoaja: henkilöstön lukumäärä

  Konsernin yritysjäsenten nimet pilkulla erotettuina

  Lisäpalvelut

  Liityn myös kiihdytyskaistalle

  Tilaan myös eLearning lisenssejä à 36 €/kk +alv. 24 % min. 12 kk sopimus

  Jäsenmaksut

  795 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  alle 200 000 €

  Palvelutarjoajat:
  alle 5 työntekijää

  1155 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  200 000–500 000 €

  Palvelutarjoajat:
  6-10 työntekijää

  1435 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  500 001–1  700 000 €

  Palvelutarjoajat:
  11-15 työntekijää

  1890 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  yli 1 700 000 €

  Palvelutarjoajat:
  yli 15 työntekijää

  150 € / vuosi

  Yksinyrittäjä tai
  freelancer

  2500 € / vuosi

  Konsernijäsenyys
  sis. kaikki konsernin yritykset

  Hintoihin lisätään ALV 24%,

  Markkinointibudjettiin lasketaan kuuluvaksi mediakustannukset, markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantokustannukset, suoramainonta ja menekin edistäminen (esimerkiksi myymälämainonta, messut, sponsorointi ja liikelahjat). Vuoden 2021 jäsenmaksuista päätti liiton vuosikokous maaliskuussa 2021.

  Jäsenyrityksen sataprosenttisesti omistamalla tytäryhtiöllä on alennettu jäsenmaksu (795 € / v), kun sen emoyritys maksaa korkeinta jäsenmaksua, eikä se ole konsernijäsen.

  Tärkeitä syitä liittyä markkinoinnin ja viestinnän verkostoon

  1. Valvomme etujasi

  Vaikutamme aktiivisesti markkinointia säätelevään lainsäädäntöön sekä sen soveltamiseen Suomessa. Asiantuntijamme ovat tukenasi myös kaikissa sinun yrityksesi etuihin liittyvissä asioissa markkinoinnin ja viestinnän saralla.

  2. Olet osa kansainvälistä markkinoinnin vertaisverkostoa

  Olemme jäsenenä alan johtavissa kattojärjestöissä WFA:ssa (World Federation of Advertisers), EACA:ssa (The European Association of Communications Agencies) sekä ICCO:ssa (The International Communications Consultancy Organisation). Kattojärjestöjemme kautta saamme ensikäden tietoa markkinoinnin kehityksestä ja jäsenemme pääsevät osallistumaan näiden järjestämiin tilaisuuksiin.

  3. Verkostoidu markkinointiviestinnän ostajien ja palvelutarjoajien kanssa

  Verkostossamme tapaat inspiroivia yritysjohtajia, parhaita markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia sekä tekijöitä, joiden kanssa luot pitkäaikaisia suhteita ja jaat kokemuksia. Järjestämme jäsenillemme verkostoitumistilaisuuksia. Autamme ostajia ja palvelutarjoajia löytämään toisensa.

  4. Saat tukea markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen

  Meiltä voit kysyä mitä vain markkinointiin ja viestintään liittyvää. Omat asiantuntijamme sekä laaja asiantuntijaverkostomme auttavat löytämään vastauksia sekä osaajia ratkaisemaan haasteesi.

  5. Saat käyttöösi markkinoinnin työkalupakin

  Työkalupakki sisältää hyödyllisiä ohjeita, sopimuspohjia, markkinoinnin lainsäädäntöpaketin sekä neuvottelemiamme jäsenetuja. Työkalupakin kautta seuraat myös koulutustietojasi.

  6. Saat rahanarvoisia jäsenetuja

  Olemme neuvotelleet jäsenille erilaisia etuuksia kumppaneiltamme. Saat myös digitaalisen MRKTNG -lehden kerran kvartaalissa sekä 50% alennuksen MRKTNG -lehden mainoshinnoista. Jäsenenä voit myös maksutta ilmoittaa yrityksesi vapaista työ- ja harjoittelupaikoista Työpaikkatorilla.

  7. Markkinoinnin ja viestinnän koulutuksia jäsenhinnoin

  Järjestämme maksuttomia ja maksullisia koulutuksia, joissa alan parhaat tekijät jakavat omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Jäsenenä saat kaikkiin virtuaalikoulutuksiin sekä yli 170 koulutuksen pankkiin oikeuttavan Marketing Finland eLearning lisenssin vuodelle 2021 jäsenhintaan 36€/kk/hlö (edellyttää vuosisopimusta).

  8. Verkostoidu ja vaikuta työryhmissä

  Jäsenenä sinulla on mahdollisuus toimia Marketing Finlandin työryhmissä, joissa jäsenemme jakavat kokemuksiaan ja jonne kutsutaan vieraaksi asiantuntijoita.

  9. Saat ensikäden tietoa markkinoinnin muutoksesta

  Joka toinen viikko ilmestyvä jäsenkirje ja MRKTNG -media pureutuvat markkinoinnin ja viestinnän uutisten lisäksi alan ilmiöihin sekä esittelevät erilaisia näkökulmia. Pääset myös osallistumaan kansainvälisiin seminaareihimme ja saat käyttöösi alaa koskevia tutkimuksia ja selvityksiä.

  10. Näy asiantuntijana

  Tarjoamme jäsenille mahdollisuuden kirjoittaa asiantuntijasisältöjä ja blogeja alustoillemme sekä olla mukana tuottamassa koulutussisältöjä. Jäsenyritystemme osaajia esittelemme myös asiantuntijahakemiston sekä puhujapankin kautta.

  HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

  Maarit Aarrekangas

  +358 50 435 5613
  maarit.aarrekangas@marketingfinland.fi

  Varaa tästä aika palveluiden esittelyyn verkkokokouksena

  Marketing Finlandin säännöt