Tule jäseneksi

Marketing Finland on voittoa tavoittelematon yhteisö kaikille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Edistämme markkinointi- ja viestintäpositiivista organisaatiokulttuuria Suomessa. Vaikutamme aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa kuten WFA, EACA ja ICCO. Tuomme kansainvälistä alan osaamista Suomeen muun muassa kouluttamalla, järjestämällä tapahtumia ja alan kilpailuja sekä MRKTNG-median kautta.

Meillä on lähes 500 yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka ostavat ja tuottavat yli 90 % Suomessa tehdyistä markkinoinnin ja viestinnän ostoista. Jäseneksi voivat liittyä kaikki mainontaa ja viestintää tekevät organisaatiot, joiden päätoimiala ei ole media-ala. Myös johtavat alan toimistot, tuotantoyhtiöt ja vaikuttajayhteisöt ovat jäseniämme. Yhteisöömme kuuluvat lisäksi liitot, virastot ja oppilaitokset.

Tarjoamme jäsenillemme alan johtavaa koulutusta, verkostoitumispaikkoja, kilpailuja sekä rahanarvoisia jäsenetuuksia. Olemme vaikuttaneet lainsäädäntöön ja lisänneet alan itsesääntelyä, luoneet alan toimintaedellytyksiä tukevia eettisiä sääntöjä sekä rakentaneet aktiivisen yhteisön markkinoinnin ja viestinnän ympärille.

  Liity jäseneksi

  Valitse jäsenyyden tyyppi

  Yrityksen tiedot

  Yrityksen nimi *

  Y-tunnus

  Käyntiosoite

  Postiosoite

  Verkkolaskuosoite

  Jäsenyyden yhteyshenkilön tiedot

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Sähköposti

  Titteli

  Laskutusyhteyshenkilön tiedot

  Etunimi

  Sukunimi

  Sähköposti

  Titteli

  Markkinoinnin ostaja: mainosbudjetti/vuosi

  Markkinoinnin palvelutarjoaja: henkilöstön lukumäärä

  Konsernin yritysjäsenten nimet pilkulla erotettuina

  Lisäpalvelut

  Liityn myös kiihdytyskaistalle

  Tilaan myös eLearning lisenssejä à 36 €/kk +alv. 24 % min. 12 kk sopimus

  Jäsenmaksut

  840 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  alle 200 000 €

  Palvelutarjoajat:
  alle 5 työntekijää

  1220 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  200 000–500 000 €

  Palvelutarjoajat:
  6-10 työntekijää

  1510 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  500 001–1  700 000 €

  Palvelutarjoajat:
  11-15 työntekijää

  1990 € / vuosi

  Markkinoinnin ostajat: markkinointibudjetti
  yli 1 700 000 €

  Palvelutarjoajat:
  yli 15 työntekijää

  160 € / vuosi

  Yksinyrittäjä tai
  freelancer
  Henkilöjäsenyys, joka tarjoaa kaikki muut edut, paitsi työryhmätoiminnassa mukanaolon.

  2630 € / vuosi

  Konsernijäsenyys
  Tarjoaa täysimääräiset jäsenedut kaikille konsernin yrityksille.

  Hintoihin lisätään ALV 24%,

  Markkinointibudjettiin lasketaan kuuluvaksi mediakustannukset, markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantokustannukset, suoramainonta ja menekin edistäminen (esimerkiksi myymälämainonta, messut, sponsorointi ja liikelahjat). Vuoden 2022 jäsenmaksuista päätti liiton vuosikokous keväällä 2022.

  Luomme elinvoimaa uudistamalla yhdessä markkinointia ja viestintää

  1. Olet mukana vaikuttamassa alan sääntelyyn ja arvostukseen

  Vaikutamme aktiivisesti markkinoinnin ja viestinnän sääntelyyn sekä olemme kehittämässä alan itsesäätelyä. Tuomalla alan toimijoita yhteen nostamme markkinointi- ja viestintäalan arvostusta päättäjien, yritysten johdon, median ja oppilaitosten parissa sekä laajemmin yhteiskunnassa.

  2. Saat neuvontaa kaikissa markkinoinnin ja viestinnän asioissa

  Asiantuntijamme ja asiantuntijaverkostomme ovat tukenasi kaikissa markkinointiin ja viestintään liittyvissä kysymyksissä. Voit kysyä meiltä mitä vain aiheeseen liittyvää.

  3. Pääset osaksi kansainvälistä markkinoinnin vertaisverkostoa

  Olemme jäsenenä alan johtavissa kattojärjestöissä WFA:ssa (World Federation of Advertisers), EACA:ssa (The European Association of Communications Agencies) sekä ICCO:ssa (The International Communications Consultancy Organisation). Kattojärjestöjemme kautta saat ensikäden tietoa markkinoinnin kehityksestä ja jäsenemme pääsevät osallistumaan näiden järjestämiin tilaisuuksiin.

  4. Työryhmissä ja verkostoitumistapahtumissa saat ensikäden tietoa alan muutoksista ja luot arvokkaita vertaisverkostoja

  Työryhmissä, round table keskusteluissa ja verkostoitumistapahtumissa tapaat inspiroivia yritysjohtajia, parhaita markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia sekä tekijöitä, joiden kanssa luot pitkäaikaisia suhteita ja jaat kokemuksia.  Autamme ostajia ja palvelutarjoajia löytämään toisensa.

  5. Autamme  markkinoinnin ja viestinnän ostajia sekä palvelutarjoajia löytämään toisensa

  Verkostoomme kuuluu sekä brändijäseniä, että alan johtavat markkinoinnin ja viestinnän palvelutarjoajat. Markkinointihakemistomme sekä henkilökohtaisen tukipalvelun kautta autamme ostajia ja toteuttajia löytämään toisensa. Jäsenenä voit myös maksutta ilmoittaa yrityksesi vapaista työ- ja harjoittelupaikoista Työpaikkatorilla.

  6. Saat käyttöösi markkinoinnin työkalupakin

  Markkinoinnin työkalupakki sisältää hyödyllisiä ohjeita, sopimuspohjia, markkinoinnin lainsäädäntöpaketin sekä neuvottelemiamme jäsenetuja. Työkalupakin kautta seuraat myös koulutustietojasi.

  7. Saat rahanarvoisia jäsenetuja

  Jäsenenä saat valmiiksi neuvoteltuja rahanarvoisia etuja kumppaneiltamme.  Lisäksi voit ostaa MRKTNG lehden mainospaikat puoleen hintaan.

  8. Pääset johtaviin markkinoinnin ja viestinnän koulutuksiin jäsenhinnoin

  Järjestämme maksuttomia ja maksullisia koulutuksia, joissa alan parhaat tekijät jakavat omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Jäsenenä saat kaikkiin virtuaalikoulutuksiin sekä yli 200 koulutuksen pankkiin oikeuttavan Marketing Finland eLearning lisenssin jäsenhintaan.

  9. Saat ensikäden tietoa markkinoinnin muutoksesta

  Jäsenenä saat Marketing Finlandin uutiskirjeen joka toinen viikko sekä kerran kvartaalissa digitaalisen MRKTNG -lehden, joka pureutuu markkinoinnin ja viestinnän  ilmiöihin sekä esittelee tosielämän toteutuksia. Pääset myös osallistumaan kansainvälisiin seminaareihimme ja saat käyttöösi alaa koskevia tutkimuksia ja selvityksiä.

  10. Näy asiantuntijana ihmisille, jotka tekevät yli 90 % alan ostoista

  Jäsenenä voit kirjoittaa asiantuntijablogeja, joita jaamme asiantuntijaverkostollemme. Jäsenyritystemme osaajia esittelemme myös asiantuntijahakemiston kautta.

  HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

  Maarit Aarrekangas

  +358 50 435 5613
  maarit.aarrekangas@marketingfinland.fi

  Varaa tästä aika palveluiden esittelyyn verkkokokouksena

  Marketing Finlandin säännöt