BERGGREN – immateriaalioikeuksien asiantuntija

Berggren on johtava ja kansainvälisesti palkittu IPR- eli immateriaalioikeuksien asiantuntijaorganisaatio. Meillä hoidetaan kaikkia tavaramerkkeihin, muotoilunsuojaukseen, verkkotunnuksiin ja patentteihin sekä niiden kaupallistamiseen liittyviä toimeksiantoja mukaan lukien riita- ja sopimusasioita. Lisäksi meillä on kattava osaaminen markkinointioikeudellisiin sekä erilaisiin liikejuridisiin palveluihin.

Berggrenin lakimiehet ovat käytössäsi päivittäisen liiketoimintanne lakiasioissa. Laadimme, neuvottelemme ja kommentoimme erilaisia liiketoiminnan sopimuksia ja lisäksi mm. markkinointijuridiikka, R&D-hankkeet ja lisensointi ovat osaamisemme ytimessä. Neuvomme asiakkaitamme myös työ- ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä sekä tietosuoja-asioissa. Meillä on vahva riitojenratkaisupraktiikka ja olemme asiakkaidemme tukena niin IPR- kuin sopimusriidoissakin.

Tutustu palveluihimme ja asiantuntijoihimme tästä.

Ota rohkeasti yhteyttä Marketing Finlandin jäsenille nimettyyn asiantuntijaan Paula Sailakseen.

Paula Sailas

Lakimies, EU-tavaramerkki- ja -mallioikeusasiamies, Osakas, Varatuomari, BBA, luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies.

+358 10 227 2228 / +358 40 521 1767 / paula.sailas(a)berggren.fi

Paula on tehnyt yli 20 vuotta lakimiehen töitä immateriaalioikeuksien parissa. Hän avustaa asiakkaitamme kaikissa tavaramerkkien ja verkkotunnusten elinkaarien vaiheissa aina merkkien valintaprosesseista oikeuksien puolustamiseen saakka. Paulalla on runsaasti kokemusta riita-asioiden ratkaisemisesta sekä sovinnollisesti että oikeudenkäynneissä. Paulan työhön kuuluvat myös vaativa IPR-sopimuksiin, markkinointiin ja kuluttajansuojaan liittyvä konsultointi ja tekijänoikeudelliset kysymykset.