Marketing Finland Academy

Syvennä markkinoinnin osaamistasi silloin, kun sinulle sopii

Marketing Finland Academy on lisenssipohjainen koulutuskokonaisuus, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin Marketing Finlandin järjestämiin webinaareihin sekä koulutuskirjastoon, joka sisältää yli 500 asiantuntijakoulutusta. Koulutusalustalla voit lukea myös Marketing Finlandin julkaisemia kirjoja. Webinaareja järjestetään viikoittain sekä suomen- että englanninkielisinä.

Kouluttajina Marketing Finland Academyssä toimivat alojensa parhaat asiantuntijat Suomesta sekä maailmalta. Voit tutustua kouluttajiimme asiantuntijaverkostomme -sivulla. Webinaareissa voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille sekä käydä keskustelua muiden osallistujien kanssa.

Marketing Finland Academy antaa valmiudet sekä sinun että tiimisi osaamisen jatkuvaan kehittymiseen. 

Academy tarjoaa sinulle:

Tutustu Marketing Finland Academyyn

Henkilökohtainen koulutuslisenssi alk. 39€/kk/hlö
(ei-jäsenille 129€/kk/hlö)

Saatavilla verkkokaupastamme!

Yrityslisenssit Marketing Finland jäsenille

Yrityslisenssin hinta ja käyttäjätunnusten määrä määräytyy jäsenmaksunne mukaan. Lisenssejä voidaan avata myös harjoittelijoille sekä freelancereille, joiden kanssa teette tiivistä yhteistyötä. Yrityslisenssin voivat ottaa käyttöönsä vain Marketing Finlandin jäsenyritykset.

Jäsenmaksuluokka 875€, max 20 käyttäjää: Yrityslisenssin hinta 129€/kk

Jäsenmaksuluokka 1270€, max 50 käyttäjää: Yrityslisenssin hinta 250€/kk

Jäsenmaksuluokka 1570€, max 100 käyttäjää: Yrityslisenssin hinta 499€/kk

Jäsenmaksuluokka 2070€, max 200 käyttäjää: Yrityslisenssin hinta 720€/kk

Jäsenmaksuluokka 2780€, max 500 käyttäjää: Yrityslisenssin hinta 900€/kk

Oppilaitoslisenssit

  • Oppilaitoslisenssit alkaen 2160 €/vuosi (max 100 käyttäjää)
  • Käyttäjämäärää voi tarpeen mukaan kasvattaa 50 käyttäjätunnuksen paketteina.

Mikäli olet kiinnostunut yritys- tai oppilaitoslisensseistämme, olethan yhteydessä: info@marketingfinland.fi

Sopimusehdot

Marketing Finland Academy -sopimus on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena yhden kuukauden irtisanomisajalla.
Vaihtoehtoisesti voit ostaa lisenssin myös kuukausisopimuksella, jolloin hinta jäsenille on 129€/kk/hlö ja muille 239€/kk/hlö. Minimitilausjakso kuukausittaiselle lisenssille on 1 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana. Lisenssin voimassaolo lasketaan aina kuukausi kerrallaan tilauspäivästä eteenpäin. Irtisanomisaika on yksi täysi voimassaolokuukausi (esim. tilaus 3.4., irtisanominen 28.9., tilaus päättyy 3.11.). Voit irtisanoa tilauksesi sähköpostitse info@marketingfinland.fi.
Hintoihin lisätään alv. 24%.

Tutustu tästä lisenssin ostoehtoihin.

 

Miten ilmoittaudun koulutuksiin Academylaisena?

Jos sinulla on Marketing Finland Academy -lisenssi, käy webinaareihin ilmoittatuminen näppärästi. Sinun ei tarvitse asioida erikseen verkkokaupassa ja kirjoitella nimi- ja laskutustietoja. Riittää, kun klikkaat itsesi osoitteeseen:

https://marketingfinland.mmg.fi/login/index.php

Tämän jälkeen valitse etusivun aihealueista Tulevat koulutukset. Paina sitten haluamasi webinaarin kohdalla painiketta Siirry kurssille.

Ja tämän jälkeen paina kohtaa Ilmoittaudu tulevaan webinaariin klikkaamalla tästä.

Sinulle aukeaa ilmoittautumissivu, johon kirjoitat vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Helppoa kuin mikä! Me Marketing Finlandilla neuvomme tosi mielellämme kaikissa Marketing Finland Academya koskevissa asioissa, jotta pääset ottamaan oppimisalustasta hyödyt irti.