Jäsenedut

Valmiiksi neuvoteltuja etuja yrityksellesi ja sinulle

Vahva markkinoinnin verkostomme mahdollistaa sen, että olemme voineet neuvotella rahanarvoisia etuja yrityksellesi sekä sinulle. Tältä sivulta löydät kootusti kiinnostavia jäsenetuja.

Huom! Osa jäseneduista on salaisia, jolloin näet ne vain Markkinoinnin työkalupakissa.

Siirry jäsenportaaliin

Maksutonta neuvontaa ja konsultaatiota

Jäsenenä saat tueksesi markkinoinnin asiantuntijamme sekä laajan asiantuntijaverkoston. Annamme tukea markkinoinnin suunnitteluun, tekemiseen sekä seurantaan.

Markkinoinnin työkalupakki tukenasi

Saat käyttöösi ainutlaatuisen markkinoinnin työkalupakin, joka sisältää hyödyllisiä ohjeita, sopimuspohjia, markkinoinnin lainsäädäntöpaketin, muistilistoja sekä jäsenetuja.

Pääset osaksi markkinointiverkostoa

Jäsenenä voit osallistua markkinoinnin työryhmien toimintaan sekä verkostoitumistapahtumiin, joissa luot arvokkaita suhteita muihin markkinoinnin ammattilaisiin ja markkinointihenkisiin yritysjohtajiin.

MRKTNG -lehti työpöydällesi

Saat neljä kertaa vuodessa MRKTNG -lehden, joka on markkinoinnin ajakohtaisjulkaisu. Lehti tarjoaa markkinoinnin insight tietoa kotimaasta sekä kansainvälisesti. Lehden voit tilata useammalle henkilölle organisaatiossasi.

Markkinoinnin koulutuksia

Kuulet ensimmäisenä maksuttomista ja maksullisista markkinoinnin koulutuksistamme, joissa markkinoinnin parhaat tekijät jakavat omaa osaamistaan. Järjestämme vuodessa vähintään 7 maksutonta modernin markkinoinnin koulutusta.

Markkinoinnin lakineuvontaa

Markkinoinnin juridiikkaan erikoistunut Eversheds Sutherland neuvoo kaikissa lakiasioissa. Saat jäsenetuna 15 minuuttia maksutonta lakikonsultaatiota.

mika.oksanen@eversheds.fi

Suomen Asiakastiedon kohderyhmätyökalu ja tietokannat

Jäsenenä saat maksutta käyttöösi Suomen Asiakastiedon Yritysfiltteri PRO B2B-kohderyhmätyökalun (ovh. 2100 €). Tietokantojen käytöstä saat 30 %:n jäsenalennuksen. Tilaukset: jaakko.nors@asiakastieto.fi

Alennus Markkinointi-insituutin koulutuksista

Jäsenenä saat 10 % alennuksen Markkinointi-instituutin kursseista  ja tutkinnoista (ei koske ammatti- ja erikoisammattitutkintoja) merkitsemällä koodin “väylätulevaisuuteen” koulutuksen ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kenttään.

Etu Ratekoulutuksen kursseista

Jäsenet saat 10% alennuksen Ratekoulutuksen kursseista.
Kirjoita ilmoittautuessasi “muut tiedot” -kohtaan “Mainostajien Liiton jäsenetu -10%”.

Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatti

Marketing Finland ja Markkinointi-instituutti ovat rakentaneet markkinoinnin tutkinnon, joka tutustuttaa osallistujat modernin markkinoinnin keinovalikoimaan sekä toteutustapoihin. Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatin hinta jäsenille 4450 €  (muille 4850 €). Käytä ilmoittautuessa koodia ”väylätulevaisuuteen”. Ilmoittaudu ja lue lisää koulutuksesta.

Alennus Growth Triben kursseista

Jäsenet saat 10 % alennuksen Growth Triben Growth hacking – ja AI for Marketing -kursseista. Seuraavat kurssit Helsingissä:

Tammikuu 23.-24., helmikuu 27.-28. ja huhtikuu 2.-3.

Ilmoittautumiset anssi@growthtribe.fi.

Media- ja markkinointibudjetin tason määrittely 

ToinenPHD tarjoaa Marketing Finlandin jäsenille apua mediabudjetin tason määrittelyyn. Käytämme määrittelyyn OMNI-työkalua, jonka investointisuosituksien tietopohja perustuu lähes 3000:een toteutettuun mallinnukseen eri toimialoille EMEA-alueella. Budjetin määrittely tietyn tavoitteen saavuttamiseksi ottaa huomioon mm. yrityksen nykyisen markkina-aseman, toimialan, kohderyhmän ja myyntikatteen. Budjetin määrittelyssä otetaan huomioon brändin vahvistamisen ja liikevaihdon kasvutavoite. Toisena osana on kanavasuunnittelu, jonka avulla suunnitellaan optimaalista investointiallokaatiota monimediaympäristössä.

Tarjous sisältää kolmivaiheisen kokonaisuuden:

 1. investointitason määrittelyn ja investoinnin myyntivaikutuksen
 2. Kanavasuunnittelu-skenaarion luominen tavoittavuutta tai myyntitavoitetta vasten
 3. Skenaanario sparraus: Kun pohjatyö on tehty, käymme yhdessä tulokset, teemme tarkennuksia ja sovimme skenaarioista ja painotuksista, joiden pohjalta dokumentoidaan päätöksenteko-dokumentaatio markkinoijan tarpeisiin esim. Nykyinen budjettitaso vs. kasvutavoitteellinen budjettitaso.

Kokonaisuuden hinta Marketing Finlandin jäsenille on 1500 € + alv. Jäsentarjous on voimassa 2020 loppuun mennessä aloitetuissa projekteissa.

Prosessi:

1. Tilaus, ota yhteys Toni Keskiseen toni.keskinen@toinenphd.com, 044 7744076

2. Toimitamme excelin, johon täytätte tarvittavat taustatiedot ja parametrit, joiden pohjalta

investointitason suunnittelu ja kampanjan kanavasuunnittelu toteutetaan

3. Suunnittelutyö ja alustavan raportin toimitus joulukuun aikana

4. Skenaariosparraus joulu-tammikuussa

Ratkaisut kumppanisuhteiden tehostamiseen

Toimiston vaihtaminen vie aikaa ja vaatii markkinoijalta paljon paneutumista. Vaikka yritykset eivät olisi tyytyväisiä nykyiseen kumppaniin, on usein helpompaa jatkaa kuin vaihtaa toimistoa. Tähän avuksi Marketing Finland on tuotteistanut yhteistyössä toimistohakupalveluihin erikoistuneen Superskillsin kanssa palvelukokonaisuuden, jonka tavoitteena on auttaa sekä nykyisten toimistosuhteiden kehittämisessä että markkinointipalveluiden kilpailuttamisessa ja ostamisessa.

Marketing Finlandin markkinoinnin ostajille tarjoamat uudet palvelut:

 • Helpline: 30 minuutin maksuton sparraus
 • Pulssi: Olemassa olevan toimistosuhteen kehittäminen
 • Match: Uuden toimiston valinta ja hankintaprosessi.

Palvelut tuotetaan yhteistyössä Superskillsin kanssa. Molemmat palvelut lähtevät nykytilanteen arvioimisesta, markkinoinnin tavoitteiden ja mittareiden määrittelystä – ja näitä vastaan arvioidaan, miten tavoitteisiin pääsemistä voidaan vauhdittaa oikeilla kumppanivalinnoilla.

Helpline – maksuton sparraus

Markkinoinnin toimiston arviointiin olemme kehittäneet mallin, jossa arvioidaan nykytila, tunnistetaan parannuskohteet ja nostetaan esiin kehityskohteet. Sparrauksen lopputuloksena teemme sinulle ehdotuksen jatkotoimenpiteistä (ks. Pulssi ja Match) ja saat maksuttoman check-listan. Helpline -palvelusta vastaa Marketing Finland yhteistyössä Superskillsin kanssa ja se on Marketing Finlandin jäsenille maksuton.

Voit tilata maksuttoman sparrauksen tästä

Pulssi – toimistoauditointi

Markkinoinnin toimistoauditoinnissa analysoimme ja kehitämme olemassa olevia toimistosuhteita. Autamme arvioimaan toimistosuhteen tilan, tunnistamme parannuskohdat ja autamme kehityskohtien toteuttamisessa. Esim.

 • Oma markkinointiorganisaatio ja omat kyvykkyydet
 • Parannuspotentiaali nykyisessä toimistosuhteessa (molemmat osapuolet)
 • Toimistojen välinen yhteistyö/inhouse yhteistyö (monta kumppania)
 • Kommunikaatiotarpeiden määrittely
 • Oman brief-mallin kehittäminen
 • Toimiston ”suoritteiden” arviointi ja suhteen nykytila.
 • Hintatason benchmarkkaus ja arviointi
 • Sopimusten analysointi ja suositukset mahdollisista muokkauksista.

Pulssissa arvoimme yhdessä ja rakentavalla tavalla olemassa olevaa toimistoyhteistyön tilaa. Prosessiin osallistuvat molemmat osapuolet, asiakasyritys ja toimisto (tai toimistot). Käymme läpi työskentelyprosessit, briefit, KPI:t, seurantamenetelmät, arviointityökalut organisaation rakenteen. Käymme läpi esteet, löydämme ratkaisuja ja luomme prioriteetit.

Pulssi-toimistoauditoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Superskills.

Jäsenhinta 3 200 € + alv. Normaalihinta 5 900 € + alv.

Voit tilata Pulssi-toimistoauditoinnin tästä

Match – toimistohaku ja valinta

Sopivan markkinoinnin kumppanin valinta alkaa tarpeidesi määrittelystä. Autamme hahmottamaan, mitä pitää saada aikaan ja minkälaista asiantuntemusta tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan.

 1. Määrittely: tavoitteet, omat resurssit, odotukset yhteistyölle, kompetenssitarpeen tarkentaminen sekä valintakriteerit. Toivottu kompensaatio- ja yhteistyömalli.
 2. Longlist, karsinta: Potentiaalin kartoitus, RFI:t, referenssiasiakkuudet, tiimien ja osaamisen profilointi.
 3. Shortlist, haastattelut: Tiimit, tekijät ja projektiväki + muutama asiakasreferenssi (haastatteluina).
 4. Tapaamiset ja brief: 2-3 parasta toimistoa, moderoitu workshop, jossa ratkaistaan yhdessä konkreettisia kysymyksiä.
 5. Arviointi & suositukset: 2-3 parasta toimistoa, vahvuuksien ja heikkouksien analysointi sekä suositukset riskien hallitsemiseksi.
 6. Valinta ja alustava sopimus
 7. Follow-up: n. 6 kk myöhemmin, tilanne, tavoitteet ja KPI:t.

Matchin lähtökohtana on asiakasyrityksen tarpeiden ja valintakriteerien määrittely, joka ohjaa prosessia alusta loppuun asti. Tavoitteena on löytää asiakkaan ja toimiston välinen pitkäaikainen kumppanuus, joka rationaalisten kriteerien lisäksi myös tuntuu hyvältä. Kommunikaatio, kemia ja yhteensopiva ambitiotaso ovat edellytyksiä onnistuneelle ja sujuvalle yhteistyölle.

Match-konsultoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Superskills.  Prosessi kestää yleensä noin 2 viikkoa.

Jäsenhinta 3 600 € + alv. Normaalihinta 6 500 € + alv.

Voit tilata Match-konsultoinnin tästä

Roger Design Sprint – Ketterä 3 tai 5 päivän työpajapaketti

Design Sprint sopii palvelu-, tuote- ja konseptikehitykseen. Se on tehokas tapa kerätä yhteen asiakastieto ja kehitystarpeet sekä toteuttaa yhteissuunnittelua ja konseptointia. Sprintissä protoillaan ja testataan ideat ennen jatkotoimenpiteitä. Sprintti toteutetaan kolmen tai viiden työpajan avulla. 3 päivän paketilla päästään raapaisemaan pintaa millaisella palvelukonseptiaihoilla yritys voisi lähteä liikkeelle asiakaskokemus edellä. 5 päivän sprintillä tehdään varsinainen konsepti, joka testataan ja voidaan saman tien laittaa käytäntöön. Liiton jäsenenä saat 10 % alennusta sprinttipaketeista. Kysy lisää: viivi.lehtonen@rogerstudio.fi, p. 0401909153

Roger Customer Experience Studio: Myynnin ja markkinoinnin personal trainer -sessio

Tehokas 2-tuntinen:  Saat näkemyksen siitä miten markkinointi ja myynti muutetaan palveluksi ja mikä on markkinointiautomaation rooli muutoksessa. Sparraamme yhdessä minityöpajan avulla mitä hyötyjä organisaatiollesi tunnistetaan. Saat materiaalin, jolla pystyt esittelemään hyötyjä omalle organisaatiollesi ja konkreettisia eväitä miten nostat digimarkkinointisi uudelle tasolle. Hinta jäsenille nyt vain 250 + alv! (normaalisti 500 + alv). Varaa sinulle ja tiimillesi tehokas kaksituntinen tästä!

Hertz Autovuokraamo

Hertz Autovuokraamo tarjoaa Marketing Finland ry:lle ja sen jäsenille erikoishinnat autonvuokrauksiin Suomessa ja ulkomailla. Hinta vahvistetaan varausvaiheessa. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä käytetään alennustunnistetta (CDP- numero). Varaa autosi laajasta ajoneuvovalikoimastamme ja kattavasta toimipisteverkostostamme.

Alennustunnisteeksi tarvittavan CDP-numeron löydät Työkalupakista, jonne pääset kirjautumaan omilla jäsentunnuksillasi