Jäsenedut

Valmiiksi neuvoteltuja etuja yrityksellesi ja sinulle

Vahva markkinoinnin verkostomme mahdollistaa sen, että olemme voineet neuvotella rahanarvoisia etuja yrityksellesi sekä sinulle. Tältä sivulta löydät kootusti kiinnostavia jäsenetuja.

Huom! Osa jäseneduista on salaisia, jolloin näet ne vain Markkinoinnin työkalupakissa.

Siirry jäsenportaaliin

Maksutonta neuvontaa ja konsultaatiota

Jäsenenä saat tueksesi markkinoinnin asiantuntijamme sekä laajan asiantuntijaverkoston. Annamme tukea markkinoinnin suunnitteluun, tekemiseen sekä seurantaan.

Markkinoinnin työkalupakki tukenasi

Saat käyttöösi ainutlaatuisen markkinoinnin työkalupakin, joka sisältää hyödyllisiä ohjeita, sopimuspohjia, markkinoinnin lainsäädäntöpaketin, muistilistoja sekä jäsenetuja.

Pääset osaksi markkinointiverkostoa

Jäsenenä voit osallistua markkinoinnin työryhmien toimintaan sekä verkostoitumistapahtumiin, joissa luot arvokkaita suhteita muihin markkinoinnin ammattilaisiin ja markkinointihenkisiin yritysjohtajiin.

MRKTNG -lehti työpöydällesi

Saat neljä kertaa vuodessa MRKTNG -lehden, joka on markkinoinnin ajakohtaisjulkaisu. Lehti tarjoaa markkinoinnin insight tietoa kotimaasta sekä kansainvälisesti. Lehden voit tilata useammalle henkilölle organisaatiossasi.

Markkinoinnin koulutuksia

Kuulet ensimmäisenä maksuttomista ja maksullisista markkinoinnin koulutuksistamme, joissa markkinoinnin parhaat tekijät jakavat omaa osaamistaan. Järjestämme vuodessa vähintään 7 maksutonta modernin markkinoinnin koulutusta.

Markkinoinnin lakineuvontaa

Markkinoinnin juridiikkaan erikoistunut Eversheds Sutherland neuvoo kaikissa lakiasioissa. Saat jäsenetuna 15 minuuttia maksutonta lakikonsultaatiota.

mika.oksanen@eversheds.fi

Suomen Asiakastiedon kohderyhmätyökalu ja tietokannat

Jäsenenä saat maksutta käyttöösi Suomen Asiakastiedon Yritysfiltteri PRO B2B-kohderyhmätyökalun (ovh. 2100 €). Tietokantojen käytöstä saat 30 %:n jäsenalennuksen. Tilaukset: jaakko.nors@asiakastieto.fi

Alennus Markkinointi-insituutin koulutuksista

Jäsenenä saat 10 % alennuksen Markkinointi-instituutin kursseista  ja tutkinnoista (ei koske ammatti- ja erikoisammattitutkintoja) merkitsemällä koodin “väylätulevaisuuteen” koulutuksen ilmoittautumislomakkeen Kampanjakoodi-kenttään.

Etu Ratekoulutuksen kursseista

Jäsenet saat 10% alennuksen Ratekoulutuksen kursseista.
Kirjoita ilmoittautuessasi “muut tiedot” -kohtaan “Mainostajien Liiton jäsenetu -10%”.

Singularity Universityn Executive Program 2.-4.12. Helsingissä

3+1 päivän intensiivinen ja uudistava koulutusohjelma senior-tason johdolle ja asiantuntijoille. Neuvoteltu jäsenhinta koulutukselle 5.200 € + alv (normaalihinta 5.900 €+alv). Ryhmätarjous: 10 paikkaa tai enemmän, á 4.500 € + alv. Varaa paikkasi suoraan tästä! Tutustu videoon aiemmasta EP-ohjelmasta.

Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatti

Marketing Finland ja Markkinointi-instituutti ovat rakentaneet markkinoinnin tutkinnon, joka tutustuttaa osallistujat modernin markkinoinnin keinovalikoimaan sekä toteutustapoihin. Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatin hinta jäsenille 4450 €  (muille 4850 €). Käytä ilmoittautuessa koodia ”väylätulevaisuuteen”. Ilmoittaudu ja lue lisää koulutuksesta.

Alennus Growth Triben kursseista

Jäsenet saat 10 % alennuksen Growth Triben Growth hacking – ja AI for Marketing -kursseista. Jos ostat vähintään viisi paikkaa, alennus on 20 %. Seuraavat kurssit Helsingissä: 26.-27.9., 17.-18.10., 25.-26.11. ja 16.-17.12.

Ilmoittautumiset anssi@growthtribe.fi.

Nordic Business Forum 9.-10.10.2019 Helsingin Messukeskuksessa

Jäsenenä saat veloituksettoman paikkavarauksen (arvo 150 €), kun ostat lipun Nordic Business Forum 2019 -tapahtumaan koodilla “mainostajat2019” lipun oston yhteydessä. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Jos sinulla on jo lippu tapahtumaan, mutta haluat paikkavarauksen, olet oikeutettu 50 % alennukseen paikkavarauksesta käyttämällä koodia “mainostajat2019seat”.
Tapahtumassa ei ole nimettyjä istumapaikkoja, vaan paikat täytetään sisääntulojärjestyksessä. Paikkavarauksella sinulle varataan paikka jäsenorganisaatiosi nimellä varustetulla tuolihupulla. Tulet siis istumaan yhdessä muiden jäsenten kanssa keskeisillä paikoilla seminaarisalia.

Roger Design Sprint – Ketterä 3 tai 5 päivän työpajapaketti

Design Sprint sopii palvelu-, tuote- ja konseptikehitykseen. Se on tehokas tapa kerätä yhteen asiakastieto ja kehitystarpeet sekä toteuttaa yhteissuunnittelua ja konseptointia. Sprintissä protoillaan ja testataan ideat ennen jatkotoimenpiteitä. Sprintti toteutetaan kolmen tai viiden työpajan avulla. 3 päivän paketilla päästään raapaisemaan pintaa millaisella palvelukonseptiaihoilla yritys voisi lähteä liikkeelle asiakaskokemus edellä. 5 päivän sprintillä tehdään varsinainen konsepti, joka testataan ja voidaan saman tien laittaa käytäntöön. Liiton jäsenenä saat 10 % alennusta sprinttipaketeista. Kysy lisää: viivi.lehtonen@rogerstudio.fi, p. 0401909153

Roger Customer Experience Studio: Myynnin ja markkinoinnin personal trainer -sessio

Tehokas 2-tuntinen:  Saat näkemyksen siitä miten markkinointi ja myynti muutetaan palveluksi ja mikä on markkinointiautomaation rooli muutoksessa. Sparraamme yhdessä minityöpajan avulla mitä hyötyjä organisaatiollesi tunnistetaan. Saat materiaalin, jolla pystyt esittelemään hyötyjä omalle organisaatiollesi ja konkreettisia eväitä miten nostat digimarkkinointisi uudelle tasolle. Hinta jäsenille nyt vain 250 + alv! (normaalisti 500 + alv). Varaa sinulle ja tiimillesi tehokas kaksituntinen tästä!

Apua oikean kumppanin valintaan

Jäsenenä pystyt hyödyntämään laajaa verkostoamme sekä palveluntarjoajien asiantuntemustamme valitessasi kumppania markkinoinnin eri toimenpiteisiin. Jäsenetuna saat myös 15% alennuksen Superskillsin Premium matchmaking -palvelusta, jolla saat alustavan TOP 5 -listan sopivista toimistoista, tarjoukset sopivimmilta toimistoilta perustuen hakukriteereihin sekä konsultatiivisen ja objektiivisen toimistojen vertailun.

MARK Kasvuaamut jäsenille veloituksetta

MARK Kasvuaamuissa pääset kiinnostavien case-esimerkkien kautta kurkistamaan menestyksen kulissien taakse. Voit oppia eri toimialojen haasteista ja kokemuksista, poimia parhaat tärpit ja soveltaa menestysreseptejä omaan työhösi. Marketing Finlandin jäsenenä pääset MARKin kasvuaamuihin veloituksetta. Edun saa kirjoittamalla ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kenttään ”Marketing Finland”. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Alennus Superwood-festivaaleille 4.-6.10.2019

Kolmatta kertaa järjestettävä, Ivana Helsingin Paola Suhosen kuratoima urbaani musiikki-, elämys- ja taidefestivaali on viikonlopun mittainen, ympärivuorokautinen twinpeaks-hengessä toteutettu kokonaisuus. Ohjelma on kokonaisvaltainen musiikkikattaus Suomen eturivin artisteista, indie viileyksiin, viimeaikaisiin kuumimpiin elektrovetoihin ja rap-uutuuksiin. Jäsenemme saavat lipuista 15% alennusta käyttämällä verkkokaupassa koodia 15SUPERWOOD. Lue lisää ja hanki lippusi etuhintaan täältä.

Hertz Autovuokraamo

Hertz Autovuokraamo tarjoaa Marketing Finland ry:lle ja sen jäsenille erikoishinnat autonvuokrauksiin Suomessa ja ulkomailla. Hinta vahvistetaan varausvaiheessa. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä käytetään alennustunnistetta (CDP- numero). Varaa autosi laajasta ajoneuvovalikoimastamme ja kattavasta toimipisteverkostostamme.

Alennus Myynti tekee hyvää -tapahtumaan 24.10.

Johdatus asiakkuudenhallinnan saloihin Mika D. Rubanovitschin johdolla. Luovuuteen inspiroivat myös Elastinen, Sami Hedberg ja Vappu Pimiä. Tapahtumassa tehdään myös yhdessä hyvää Lastenklinikoiden kummien kanssa, pienten potilaiden hyväksi. Marketing Finlandin jäsenille osallistuminen hintaan 68 € (norm. 79 €) koodilla MF. Lue lisää https://kummit.fi/myyntitekeehyvää