Vuoden Toimisto

Regi Research & Strategin Vuoden Toimisto -tutkimuksessa yli 3000 toimistojen asiakasta arvioi yhteistyötä toimistojensa kanssa.

Tutkimus mittaa markkinointiviestintäalan toimistojen asiakastyytyväisyyttä, ostojen tilannetta ensi vuoden kevättä silmällä pitäen sekä koko toimialan ja markkinan trendejä.

Pohjoismaiden suurin markkinointiviestintätutkimus Vuoden Toimisto 2023 -tutkimus käynnistyy 20. syyskuuta. Vuosittaisesta Vuoden Toimisto -tutkimuksesta vastaava analyysi- ja konsulttiyritys Regi toteuttaa tutkimuksen Suomessa seitsemättä kertaa ja Ruotsissa 22. kertaa. Markkinointiviestinnän ostajat antavat tutkimuksessa oman näkemyksensä toimistoyhteistyöstä ja markkinasta. Viime vuonna tutkimukseen osallistui Suomessa ennätykselliset 63 toimistoa ja tutkimuksen vastaajia oli n. 880.

Vuoden toimisto 2023 osallistuminen

Lisätietoja: https://www.vuodentoimisto.fi

 

 

 

 

 

Tutkimuksen mediakumppanina toimii Alma Media. Suomen johtava markkinoinnin ja viestinnän yhteisö Marketing Finland on myös Vuoden Toimisto -tutkimuksen kumppani. Vuoden Toimisto 2023 gaala järjestetään 8.2.2023 Valkoisen Salin tiloissa Helsingissä.

Katso julkaisemamme uutiset aiheesta