19.8.2021 Inkluusio markkinoinnissa

80,00 145,00 

Mitä tarkoittaa inkluusio markkinoinnissa ja kuinka rakentaa vastuullista, pitkäjänteistä markkinointia, jossa yhteiskunnallinen moninaisuus on otettu huomioon? Webinaarissa syvennytään inkluusioon Suomen johtavien asiantuntijoiden, ATAÁ Agencyn Wanda ja Naomi Holopaisen opastuksella. Webinaari antaa perusymmärryksen inkluusioon liittyvästä sanastosta, sekä sen eettisestä merkityksestä ja hyödyistä yrityksen markkinoinnissa käytännön esimerkein.

Webinaarin sisältönä ovat inklusiivisen markkinoinnin tämän hetken polttavimmat kysymykset. Inkluusio markkinoinnissa on osa yrityksen sisäistä kehittämistä sosiaaliseen vastuullisuuteen, jossa yhteiskunnallinen moninaisuus on huomioitu, me-te jaottelusta luovuttu, ja erilaisia ryhmiä luonnehtivia stereotypioita purettu. Webinaari tarjoaa näkökulmia rakentaa yrityksen strategiaa ja markkinoinnin käytännön toimenpiteitä inkluusion trendin mukaisiksi askel kerrallaan. Tule mukaan kuulemaan, kuinka luoda tasa-arvoa markkinoinnin keinoin!

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: