19.8.2021 Inkluusio markkinoinnissa

80,00 145,00 

Mitä tarkoittaa inkluusio markkinoinnissa ja kuinka rakentaa vastuullista, pitkäjänteistä markkinointia, jossa yhteiskunnallinen moninaisuus on otettu huomioon? Webinaarissa syvennytään inkluusioon Suomen johtavien asiantuntijoiden, ATAÁ Agencyn Wanda ja Naomi Holopaisen opastuksella. Webinaari antaa perusymmärryksen inkluusioon liittyvästä sanastosta, sekä sen eettisestä merkityksestä ja hyödyistä yrityksen markkinoinnissa käytännön esimerkein.

Webinaarin sisältönä ovat inklusiivisen markkinoinnin tämän hetken polttavimmat kysymykset. Inkluusio markkinoinnissa on osa yrityksen sisäistä kehittämistä sosiaaliseen vastuullisuuteen, jossa yhteiskunnallinen moninaisuus on huomioitu, me-te jaottelusta luovuttu, ja erilaisia ryhmiä luonnehtivia stereotypioita purettu. Webinaari tarjoaa näkökulmia rakentaa yrityksen strategiaa ja markkinoinnin käytännön toimenpiteitä inkluusion trendin mukaisiksi askel kerrallaan. Tule mukaan kuulemaan, kuinka luoda tasa-arvoa markkinoinnin keinoin!

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: