13.10.2021 SEO LIVE Workshop

50,00 150,00 

SEO workshop on kädet savessa -työpaja, jossa fokus on juuri sinun yrityksesi verkkonäkyvyyden kehittämisessä. Ennen workshop -tapaamista saat katsottavaksesi virtuaalikoulutukset, joista voit valita ne osa-alueet, joissa koet tarvitsevasi apua. Workshopin sisältö rakentuu harjoitustöiden ympärille, joissa analysoidaan sivuston toimivuutta, ratkotaan näkyvyysongelmia sekä haetaan uusia ideoita verkkosivustosi hakkukonelöydettävyyden kehittämiseen. Harjoitustöiden lomassa asiantuntijamme pitävät lyhyitä katsauksia hakukoneoptimoinnin eri osa-alueisiin.

Tämä work shop sopii kaikille jotka tekevät töitä verkkosivuston kehittämisen parissa tai ovat jo käyneet hakukoneoptimoinnin kursseja.

Huom! Koulutuksen hintaan lisätään alv. 24%.

 

Workshopin vetäjät:

Tomi Kaitarinne, toimitusjohtaja, Kuuki Marketing Lab

Riikka-Maria Lemminki, toimitusjohtaa, Marketing Finland

Koulutus on live workshop, ja työskentelemme Helsingissä hotelli Klaus K:n kabinetissa 13.10 klo 12-16.

Tapaamisessa huomioidaan sen hetkiset kokoontumissuositukset. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Koulutus ei sisälly eLearning Academy -lisenssiin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteys: reetta.karjalainen@marketingfinland.fi

Osasto:

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: