Vaikuta videolla, Somekohut ja mainekriisit & Mainonnan historia -kirjapaketti

98,00 

Kolme mielenkiintoista kirjaa edulliseen yhteishintaan!

Sisältömarkkinointi on hyödyllisen ja kiinnostavan sisällön tuottamista asiakkaille. Sasu Sorkion Vaikuta videolla (2019) tarjoaa tuoretta ja käytännönläheistä tietoa videota jo markkinoinnissaan käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville. Hinta yksittäin 39€.

Sallamaari Muhosen Somekohut ja mainekriisit -kirja esittelee monipuolisesti tapauksia, jotka ovat saaneet usein alkunsa pienestä Twitterin tai Facebookin päivityksestä, levinneet somekuohunnan jälkeen iltapäivälehtiin ja lopulta jopa valtakunnan pääuutisiksi. Hinta yksittäin 49€.

“Kukapa ei muistaisi sellaisia kuolemattomia lauseita kuin Sanokaa Fazer kun haluatte hyvää ja Vain pakki puuttuu”.  Suomalaisen mainonnan historia on kolmen vuoden mittavan tutkimus- ja kirjoitustyön tuloksena julkaistu teos mainonnan roolista ja merkityksestä Suomen taloudessa ja kulttuurissa sekä kattava kuvaus mainonnasta osana suomalaista kulttuurihistoriaa. Kirjan tekijät ovat kuluttajaekonomian professori Visa Heinonen ja mainonnan suunnittelija Hannu Konttinen. Kirjan ulkoasusta on vastannut graafinen suunnittelija Jorma Hinkka ja kuvasuunnittelijana on toiminut Suomen valokuvataiteen museon erikoistutkija Jukka Kukkonen. Hinta yksittäin 50€.

Hintaan lisätään alv 10% ja postituskulut 7 €.

Osasto:
Toivo koulutusta takaisin: