Vaikuta videolla

49,00 

Ihmiset ovat aina halunneet kuulla, nähdä ja kokea tarinoita. Liikkuva kuva ja ääni – audiovisualismin taika – mahdollistaa monta mieleenpainuvaa elämystä. Tunteisiin vetoaminen ja muistijäljen aikaansaaminen kulkevat käsi kädessä. Kun organisaation osaaminen videon hyödyntämisessä kehittyy, syntyy yhä oivaltavampia sisältöjä, ja niistä päästään mittaamaan irti täysi hyöty.

Sisältömarkkinointi on hyödyllisen ja kiinnostavan sisällön tuottamista asiakkaille. Sasu Sorkion Vaikuta videolla (2019) tarjoaa tuoretta ja käytännönläheistä tietoa videota jo markkinoinnissaan käyttäville ja sen käyttöä suunnitteleville.

“Toivon tämän kirjan avaavan uusia polkuja videoiden hyödyntämiseen viestinnässä ja markkinoinnissa. Tavoitteena on, että jatkossa kynnykset videoiden järjestelmällisempään hyödyntämiseen madaltuisivat ja organisaatioissa uskallettaisiin tehdä enemmän, useammin, laadukkaammin ja rohkeammin.” Sasu Sorkio

Tilaa kirja hintaan 49 €. Marketing Finlandin jäsenyritykset ja oppilaitokset 36 €. Hintaan lisätään alv 10% ja postituskulut 7 e.

ISBN 978-952-5262-57-5

Osasto:
Toivo koulutusta takaisin: