Merkitys – yrityksen arvokkain voimavara

31,00 39,00 

Pasi Saarisen ja Timo Suokon kirja Merkitys – yrityksen arvokkain voimavara (2020) antaa vääjäämätöntä tutkimustietoa meiltä ja maailmalta, avaa merkityksen elementit sekä tarjoaa käytännön työkaluja yritysten käyttöön.

Kilpailuetu muuttuneessa maailmassa syntyy asioista, jotka perinteistä ajattelua noudattaen eivät välttämättä liitykään esimerkiksi tuotteeseen, palveluun, hinnoitteluun tai markkinointiviestintään. Kuluttajat odottavat enemmän, ja niin tekee myös yritysten nykyinen ja tuleva henkilöstö.

Millainen on “purpose driven company”?

Timo Suokko ja Pasi Saarinen päätyivät korvaamaan purpose-termin sanalla merkitys. Lukuisissa tutkimuksissa Suomessa ja maailmalla on osoitettu, että merkityksellisyyteen panostava yritys menestyy kilpailijoitaan paremmin, ja sen henkilöstö on motivoituneempaa ja sitoutuneempaa. Yrityksestä tulee myös rekrytoinnin kannalta houkuttelevampi.

Kirja on myös voimakas manifesti yksilön ja inhimillisyyden tärkeydestä rajusti muuttuvassa maailmassa. Koronapandemia on entisestään vahvistanut yritysten tarvetta kirkastaa toimintaa ohjaavia tavoitteita. Kuten vuorineuvos Reijo Karhinen kirjan esipuheessa sanoo:

“Pasi Saarinen ja Timo Suokko ovat kirjoittaneet kirjan, joka on juuri nyt ajankohtaisempi kuin mitä he kirjoittamista aloittaessaan tuskin osasivat kuvitellakaan ja jonka neuvoja suosittelen myös noudattamaan.”

Kirja ilmestyi marraskuussa 2020.

ISBN 978-952-5262-58-2

> TILAA ÄÄNIKIRJA

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Toivo koulutusta takaisin: