22.4.2020 Webinaari: Datasta Insightiin

135,00 285,00 

Kaikilla aloilla organisaatiot miettivät, miten he parhaiten lunastavat sen arvon, joka heidän keräämäänsä tietoon liittyy. Toimivaa liiketoimintaa ei voida enää ajatella ilman, että ymmärretään miten organisaatio hyödyntää olemassa olevan tiedon. Tiedon jalostaminen konkreettisiksi toimenpiteiksi on yksi tärkeimpiä organisaation menestystekijöitä.

Yritysten haaste on, että tietoa kerätään paljon, mutta siitä syntyy käytännön toimenpiteitä liian vähän tai ei ollenkaan. Tiedon hyödyntämisen perusta on yksilöissä, jotka kykenevät tulkitsemaan ja luomaan ratkaisuja ympärillä olevasta tiedosta.

Dataa kerätään monesti enemmän, kuin kukaan ehtii sitä käsittelemään tai hyödyntämään. Tietolähteitä, työkaluja ja osaajiakin usein riittää, mutta tie nousee usein pystyyn kun tietoa pitää pureksia ja välittää käytännön toimia tehokkaasti ruokkivaan muotoon. Prosessin datasta insightiin on tavoitettava suunnittelijat ja päätöksentekijät kevyellä, joustavalla ja luotettavalla tavalla.

  • Mitä kyvykkyyksiä organisaatiot tarvitsevat tiedon hyödyntämiseen ja mistä kannattaa lähteä liikkeelle?
  • Miten löydöksiä saadaan nopeasti mukaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen?
  • Millaiset käytännöt, järjestelmät ja työkalut tukevat insightien tehokasta välittämistä ja hyödyntämistä organisaatioissa?
  • Miten varmistetaan tiedon ja insightien laatu ja luotettavuus?

Keskitymme koulutuksessa hyvin konkreettiseen ja henkilökohtaiseen tiedon hyödyntämisosaamiseen. Miten tietoa tulkitaan ratkaisuhakuisesti? Miten havainnoidaan, analysoidaan, kiteytetään johtopäätös ja tuotetaan konkreettinen toimenpide-ehdotus? Tieto on kuluerä, jos se ei muutu ratkaisuiksi.

Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: