23.5.2024 IMPACT Helsinki

0,00 

IMPACT Helsinki on markkinoinnin ja viestinnän ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen muutoksentekijät, jotka haluavat viestiä arvopohjaisesti ja avoimesti vuorovaikutteisessa mediaympäristössä. Tapahtuma antaa inspiraatiota ja työkaluja vastuullisuusmatkalla oleville viestijöille, markkinoijille ja somevaikuttajille.

Tarjoamme Marketing Finlandin jäsenille 100 € alennuksen tapahtumalipusta!

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 8.5.2024 mennessä!

HUOM! Mikäli liityt Marketing Finlandin vaikuttajajäseneksi 30.4.2024 mennessä, saat kutsuvieraslipun tapahtumaan (paikkoja rajoitetusti). Voit jättää jäsenhakemuksesi täällä: https://www.marketingfinland.fi/marketing-finland/tule-jaseneksi/!

Lipun hinta Marketing Finlandin jäsenille on 149 e + alv. 24% (norm. 249 e). Jäsenhintaisen tapahtumalipun voit lunastaa itsellesi etukoodilla: IMPACTMF tämän ilmoittautumislinkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/IMPACTHELSINKI2024

Halutessasi voit seurata tapahtumaa myös livestreamin kautta. Mikäli haluat ilmoittautua pelkkään livestreamiin, valitse täällä ostoskorissa ‘Normaalihinta 0 e’, niin saat tilausvahvistuksen mukana rekisteröitymislinkin.

Ohjelmassa inspiraatiota, oppimista, verkostoitumista & kohtaamisia!

Tapahtuma koostuu verkostoitumisaamiaisesta, seminaariosuudesta sekä puheenvuorojen jälkeen käytävistä fasilitoiduista pyöreän pöydän keskusteluista, joissa jokainen pääsee jakamaan ajatuksia päivän teemoista.

“Tosi onnistunut tapahtuma, kiinnostavia ja inspiroivia puheenvuoroja, upea lokaatio, hyvät tarjoilut, mahtava tunnelma, matalan kynnyksen vuorovaikutusta!”
– IMPACT Helsinki 2023 osallistujapalaute

PING Helsinki on arvopohjaisen vaikuttajayhteistyön ja vuorovaikutteisen somen edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme yhteiskunnallisesti tärkeiden keskustelujen avauksissa ja merkityksellisessä markkinoinnissa. Somevaikuttajille mahdollistamme työn, jota he voivat tehdä arvopohjalleen uskollisesti. Tuomme yhteen vastuullisuusmatkalla olevat yritykset, organisaatiot ja somevaikuttajat.

Miksi IMPACT Helsinki?
IMPACT Helsinki on arvopohjaisen markkinoinnin edelläkävijätapahtuma. Viime vuoden tapaan tapahtuman tunnelma on erityisen lämmin ja inspiroiva. Arvopohjaisen markkinoinnin asiantuntijapuheenvuorot takaavat uuden tiedon ja inspiraatioon vauhdikkaasti kehittyvällä alalla. Yhteiset keskustelut tuovat mahdollisuuden luoda uusia näkökulmia ja kehittää omaa ammattitaitoa. IMPACT Helsinki tarjoaa tilaisuuden pysyä arvopohjaisen markkinoinnin eturintamassa ja näin vahvistaa kilpailukykyä. Nähdään siis toukokuussa!

Ohjelma 23.5.2024:

8-8.45 Verkostoitumisaamiainen
Tapahtuma alkaa klo 9.00
Johdanto päivään: Arvopohjaisen vaikuttajamarkkinoinnin tulevaisuus
Pinja Orre, PING Helsinki

Keynote: Planetaarinen markkinointi
Aku Varamäki, Workday Desingers Oy & Planetaarinen vaatekaappi

Keynote: Digitaalinen valta – Miten käytät vastuullisesti omaa valtaasi viestijänä?
Tiina Härkönen, Sitran johtava asiantuntija

Caset ja keskustelut

Vaikuttajapaneeli: Somen voima kestävämmän maailman rakentamisessa
Roosa Rahkonen, Ujuni Ahmed, Joona Hellman & Saranda Dedolli

Yhteenveto
Verkostoitumistauko

Erätaukokeskustelut merkityksellisen markkinoinnin ja vastuullisen viestinnän periaatteista
13.00 Verkostoitumislounas (omakustanne)

Tapahtuman moderaattorina toimii toimittaja ja yritysvalmentaja Anna Perho.

Tapahtuman järjestää PING Helsinki ja merkityksellisinä kumppaneina toimivat Marketing Finland, Procom, YLE / Hyvin sanottu -hanke, Lyyti ja Pikku-Finlandia.

Pikku-Finlandiaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten kannattaa toimia nopeasti.
Tapahtumaan paikan päällä osallistuville kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään 14 vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.