Manu Mesimäki

Manu on matkasaarnannut yrittäjyyden, johtajuuden ja digital signagen ilosanomaa jo rapiat 20 vuotta.
Vuonna 2000 perustetun Seasamin yhtenä omistajana ja eri yrityskauppojen myötä useamman ostetun ja myydyn yhtiön toimarina vierähti ensimmäiset 17 vuotta. Sen jälkeen tarina on jatkunut osana Tukholman Nasdaqissa listattua ZetaDisplay AB:ta, johon Seasam Oy fuusioitiin yritykaupan jälkeen.
ZetaDisplaylla Manu istuu kahdessa roolissa. Suomessa hän johtaa ZetaDisplay Finlandia , jossa on reilu 40 digital signage -alan ammattilaista.
Toinen jakkara on Tukholman Nasdaqissa noteeratun ruotsalaisen ZetaDisplay -konsernin Chief Operating Officer eli COO, jossa roolissa hän vastaa globaalisti konsernin digital signage -projekteista, ohjelmallisen sisällön tuotannosta, asiakastuesta, sekä hankinnoista. ZetaDisplay on Euroopan toiseksi suurin alan toimija ja sillä on asiakkaita yli 50 maassa.

Hallituksen puheenjohtajana ja taustapiruna hän toimii perheyhtiö Oakhill Oy:ssä ja elokuussa 2018 käynnistetyssä Tammi Digital Oy:ssä.
Oakhill keskittyy tuottamaan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin konseptointipalveluita yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat havahtuneet käynnissä olevaan valtavaan digitalisaation tuomaan murrokseen ja kaipaavat strategian kirkastusta ja lisäkäsiä arkeen.
Tammi Digital on Oakhillin tytäryhtiö, keskittyen vaativien www-sivustojen ja verkkokauppojen ja mobiiliratkaisujen toteuttamiseen.
Lisää Manun ajatuksista löydät hänen blogista www.mesimaki.fi