Outi Impivaara

Oicon Oy

Coach entrepreneur

Olen johtajuuteen, johtoryhmä- sekä esimiestyöhön keskittynyt valmentaja.
Tavoitteeni on johtamista kehittämällä tehostaa tiimien sisäistä sekä ihmisten välistä vuorovaikutusta, jotta turha ”sählääminen” yrityksissä vähenisi ja säästettäisiin aikaa, rahaa ja energiaa tuloksellisempaan työhön.

Olen toiminut yritysvalmentajana vuodesta 2003 saakka ensin 8 vuotta Trainers’ Housessa sekä vuodesta 2012 yrittäjänä omassa yrityksessäni Oicon Oy.
Ennen valmentajan uraani toimin 17 vuotta ICT –toimialalla tiiminvetäjänä sekä projektipäällikkönä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä kehityshankkeissa mm. eri maissa Euroopassa ja Pakistanissa.

Asiakaskuntani on ollut laaja ja johtajuuden sekä johtamisen kehittämiseen liittyviä ratkaisuja on haettu hyvin eri kokoisille yrityksille. Välillä toimin yksityisyrittäjien kanssa ja toisaalta taas monikansallisissa konserneissa. Eri toimialojen haasteet ovat myös tulleet tutuiksi: finanssiala, ICT, eläinlääkäritoiminta, sote, perusteollisuus, palvelusektorit, tukkukaupat, jne. sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Haluan auttaa sinua ja yritystäsi selkeyttämään toimintaanne ja toimimaan vahvuuksistanne käsin kohti parempia tuloksia.

Outi Impivaara