Marketing Finland eLearning Academy kurssit

Marketing Finlandin koulutukset ovat saatavilla nyt myös verkkokoulutuksina!

Koulutuksemme ovat nyt saatavilla kuukauslisenssillä verkosta. Kouluttajina ovat markkinoinnin parhaimmat asiantuntijat Suomesta ja maailmalta. Tutustu heihin asiantuntijaverkostossamme. Marketing Finland eLearning Academyssä on valmiina jo yli 100 videoitua koulutusta opetusmateriaaleineen ja samaan lisenssiin saat myös kaikki tulevat webinaarimme sekä koulutukset verkkokoulutuksina. Uusia webinaareja ja koulutuksia järjestetään lähes viikoittain, tutustu tarkemmin niihin täällä. Tarkemman listauksen olemassa olevista koulutuksista näet alhaalla Ohjelma-osiossa. Alustan kautta voit myös käydä keskustelua markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Vuoden mittaisessa eLearning-koulutuksessa mukana olevat saavat opinnoistaan todistuksen.

Ostoehdot lyhyesti:

Näkyvissä olevat hinnat ovat kuukausihintoja. Jäsenhinta 36€/kk sekä ei-jäsenhinta 129€/kk koskee ainoastaan vuosisopimusta. Minimitilausjakso kuukausittaiselle lisenssille on 3 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana kuukauden irtisanomisajalla. Voit kirjallisesti irtisanoa kestotilauksen päättymään 3 kuukauden irtisanomisajalla sähköpostitse osoitteeseen info(a)marketingfinland.fi.

Käyttöehdot lyhyesti:

eLearning-palvelun tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa muille osapuolille. Mikäli tunnukset luovutetaan kolmannelle osapuolelle, veloitamme kolmen kuukauden lisenssin lisähinnan. Koulutussisältöjen tekijänoikeudet ovat Marketing Finlandilla. Sisältöjä ei saa kopioida, jakaa eteenpäin tai tallentaa omiin laitteisiin tekijänoikeuslain nojalla.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ostoehdot.

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää palvelun käytöstä, ota yhteyttä info(a)marketingfinland.filiina.roponen(a)marketingfinland.fi +358 449835298 .

 

Category:
Toivo koulutusta takaisin:
0