Marketing Finland Academy

129,00 1 548,00 

Marketing Finlandin koulutukset nyt joustavasti verkko-opintoina Marketing Finland Academyn lisenssillä alkaen 39 e/kk!

Marketing Finland Academyssä on yli 500 markkinoinnin ja viestinnän alan koulutusta, kouluttajina ovat alan parhaimmat asiantuntijat Suomesta ja maailmalta. Lisenssillä voit ilmoittautua mukaan kaikkiin viikoittaisiin livewebinaareihimme sekä katsoa alustalla jo olemassa olevia koulutuksia, kun se sinulle sopii.

Tervetuloa mukaan ylläpitämään osaamistasi sekä oppimaan uutta!

Tuotteella näkyvä ajankohta ei liity tuotteeseen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Marketing Finlandin jäsenille vuosisopimuksella 39 e/kk tai kuukausilisenssillä 129 e/kk.
Ei-jäsenille vuosisopimuksella 129 e/kk ja kuukausisopimuksella 239 e /kk. Hintoihin lisätään alv. 24%

Ostoehdot lyhyesti:

Vuositilaus on 12 kk ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, yhden kuukauden irtisanomisajalla. Kuukausilisenssin minimitilausjakso  on 1 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana. Lisenssin voimassaolo lasketaan aina kuukausi kerrallaan tilauspäivästä eteenpäin. Irtisanomisaika on yksi täysi voimassaolokuukausi (esim. tilaus 3.4., irtisanominen 28.9., tilaus päättyy 3.11.).Voit irtisanoa tilauksesi sähköpostitse info(a)marketingfinland.fi.

Käyttöehdot lyhyesti:

Marketing Finland Academy-palvelun tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa muille osapuolille. Mikäli tunnukset luovutetaan kolmannelle osapuolelle, veloitamme kolmen kuukauden lisenssin lisähinnan. Koulutussisältöjen tekijänoikeudet ovat Marketing Finlandilla. Sisältöjä ei saa kopioida, jakaa eteenpäin tai tallentaa omiin laitteisiin tekijänoikeuslain nojalla.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ostoehdot.

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää palvelun käytöstä, ota yhteyttä info(a)marketingfinland.fi / reetta.karjalainen(a)marketingfinland.fi +358 50 5364353 .