Vuoden Toimisto 2024 -voittajat ja Marketing Finland Barometri

40,00 

Tule mukaan jännittämään Vuoden Toimisto 2024 -palkinnon saajia! Asiakkaat ovat jälleen rankanneet vuoden parhaat markkinointiviestinnän toimistot ja gloriaa jaetaan tänään!

Kuulemme, mitä asiakkaat ovat näissä toimistoissa arvostaneet ja sukellamme samalla myös Marketing Finlandin julkaiseman markkinointibarometrin tuloksiin – mitkä ovat merkittävimmät trendit markkinointiviestinnän ostoissa juuri nyt.

Barometri 2023 tarjoaa syvällisen katsauksen markkinointiviestintäostajien nykyisiin painopisteisiin. Markkinoinnin trendit heijastavat myös laajempia yhteiskunnallisia muutoksia ja digitalisaation vauhtia. Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki esittelee raportin tulokset sekä kiinnostavimmat ilmiöt.

Vuoden Toimisto 2024 -tutkimus puolestaan antaa toimistojen asiakkaille tilaisuuden arvostaa toimistot järjestykseen mm. innovatiivisuuden, tehokkuuden ja asiakaslähtöisyyden perusteella. Tutkimus paljastaa, mitä asiakkaat odottavat toimistoilta, mitä arvostetaan ja mitkä tekijät vaikuttavat toimiston vaihtopäätökseen. Vuoden Toimisto -tutkimuksen toteuttava tutkimustoimisto Regi avaa tutkimuksen sisältöä tarkemmin tapahtumassa.

Vuoden Toimisto 2024 -raportti ja Marketing Finlandin Markkinointibarometri tarjoavat yhdessä arvokasta tietoa ja näkemyksiä siitä, miten markkinoinnin ja viestinnän ala kehittyy ja millaisia vaatimuksia asiakkaat asettavat toimistokumppaneilleen.

Tapahtuman päätteeksi palkitaan Vuoden Toimisto 2024 -voittajatoimistot.

Tapahtumapaikkana on Korjaamo Kulmasali ja tapahtuma-aika on torstai 29.2.2024 kello 14-16.00.

Ilmoittautumiset 26.2.2024 klo 15:een mennessä!

Ohjelma:
14.00 Afternoon tea -tarjoilu ja alkusanat
14.20 Marketing Finlandin Markkinointibarometri 2023 / Riikka-Maria Lemminki
14.50 Regin Vuoden Toimisto 2024 -tutkimus
15.15 Vuoden Toimisto 2024 -voittajien julkistus ja diplomien jako

Lippuun sisältyy sisäänpääsy tilaisuuteen sekä herkullinen afternoon tea -tarjoilu noutopöydästä sisältäen kolme suolaista ja kolme makeaa cocktail-palaa / hlö sekä kahvin tai teen. Merkitse verkkokaupan lisätietokenttään, mikäli sinulla on erikoisruokavalio.

Hinta 40 e + alv. 24 %.

Toivo koulutusta takaisin: