Marketing Finland eLearning Academy

129,00 239,00 

Marketing Finlandin koulutukset ovat saatavilla nyt myös verkkokoulutuksina!

Koulutuksemme ovat nyt saatavilla kuukauslisenssillä verkosta. Kouluttajina ovat markkinoinnin parhaimmat asiantuntijat Suomesta ja maailmalta. Tutustu heihin asiantuntijaverkostossamme. Marketing Finland eLearning Academyssä on valmiina jo lähes 40 videoitua koulutusta opetusmateriaaleineen ja samaan lisenssiin saat myös kaikki tulevat webinaarimme sekä koulutukset verkkokoulutuksina. Uusia webinaareja ja koulutuksia järjestetään lähes viikoittain, tutustu tarkemmin niihin täällä. Tarkemman listauksen olemassa olevista koulutuksista näet alhaalla Ohjelma-osiossa. Alustan kautta voit myös käydä keskustelua markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa. Vuoden mittaisessa eLearning-koulutuksessa mukana olevat saavat opinnoistaan todistuksen.

Ostoehdot lyhyesti:

Näkyvissä olevat hinnat ovat kuukausihintoja. Tilaus jatkuu automaattisesti ensitilauksesta toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Tuote laskutetaan kerran kuussa, hintoihin lisätään 24% alv. Voit kirjallisesti irtisanoa kestotilauksen päättymään 3 kuukauden irtisanomisajalla sähköpostitse osoitteeseen info(a)marketingfinland.fi. Kun Marketing Finland eLearning Academy -kestotilaus irtisanotaan, sinulla on irtisanomispäivästä lähtien pääsy koulutusmateriaaleihin kolmen kalenterikuukauden ajan. Kolmen kuukauden loppulaskutus hoidetaan yhdessä erässä, ellet toivo kuukausilaskutusta peruutuksen yhteydessä.

Käyttöehdot lyhyesti:

eLearning-palvelun tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa muille osapuolille. Mikäli tunnukset luovutetaan kolmannelle osapuolelle, veloitamme kolmen kuukauden lisenssin lisähinnan. Koulutussisältöjen tekijänoikeudet ovat Marketing Finlandilla. Sisältöjä ei saa kopioida, jakaa eteenpäin tai tallentaa omiin laitteisiin tekijänoikeuslain nojalla.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ostoehdot.

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää palvelun käytöstä, ota yhteyttä info(a)marketingfinland.filiina.roponen(a)marketingfinland.fi +358 449835298 .

 

Osasto:

Maksullisten koulutusten hintoihin lisätään alv 24 %. Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 5 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 5 vrk tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50€ peruutusmaksu.

Hae kouluttajaksi!