9.11.2021 Ajatusjohtajuuden rakentaminen

80,00 145,00 

Miten luoda merkityslähtöinen strategia? Mitä ajatusjohtajuus on ja miten sitä rakennetaan?

Ajatusjohtajuus on strateginen valinta viestinnässä, se vaatii avoimuutta, asennetta ja fokusta. Ajatusjohtajan asema on mahdotonta saavuttaa, jos viestintä on sekavaa tai pahimmillaan olematonta, eikä yhteiskunnallista merkitystä ole ymmärretty.

Ajatusjohtajat viestivät sisältä ulos. Viestintä lähtee liiketoimintastrategiasta ja pohjautuu arvoihin, kulttuuriin ja merkityksellisyyteen (purpose). Kaiken perustana on hyvin tehdyt pohjatyöt; strategia, arvopohjaisuus ja merkityksellisyys, jotka kannattelevat kaikkea viestintää.

Tässä webinaarissa opit:

–      mistä ajatusjohtajuudessa on kyse

–      esimerkkejä

–      miten ajatusjohtajuutta rakennetaan pitkäjänteisesti ja miten sitä voi mitata

Mitä ajatusjohtajuus on ja miten sitä rakennetaan?

Ajatusjohtajuus on strateginen valinta viestinnässä, se vaatii avoimuutta, asennetta ja fokusta. Sillä miten viestimme ja minkälaisia tunteita herätämme, on suuri merkitys. Ajatusjohtajan asema on mahdotonta saavuttaa, jos viestintä on vaatimatonta tai pahimmillaan olematonta.

Viestintä lähtee liiketoimintastrategiasta ja pohjautuu arvoihin ja kulttuuriin. Se kestää tarkastelun; se on läpinäkyvää ja aitoa. Kaiken perustana on hyvin tehdyt pohjatyöt; strategia, arvopohjaisuus ja merkityksellisyys, jotka kannattelevat kaikkea viestintää.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: