Markkinoinnin mittarit ja tulosten mittaaminen

129,00 239,00 

Markkinoinnin mittaamisen ja mittareiden koulutuksessa käydään läpi miten markkinoinnin mittaristoa tulisi lähteä rakentamaan, mitkä asiat ovat oleellisia mitata sekä mitä työkaluja näihin kannattaa käyttää. Koulutuksessa on mukana myös kiinnostavia Case-yrityksiä ja heidän parhaiksi toteamiaan keinoja monikanavaisen markkinoinnin mittaamiseen.

Mittaamisen arkkitehtuuri
Antti Kallio, Dagmar

Antti käy puheenvuorossaan läpi miten organisaatiot pystyvät rakentamaan toimivat mittaamistavat markkinoinnin ROI:lle ja miten niitä hyödynnetään organisaatiossa. Esittelyssä myös muutama Case-esimerkki, jotka auttavat ymmärtämään aihetta konkreettisella tasolla.

Mittaamisen filosofia
Pekka Rantamoijanen, Valio

Oikeiden mittareiden valinta sekä asiakaskokemuksen huomioiminen mittareita asettaessa.

Datan laatu & sivustojen oikeat mittarit
Petri Mertanen, Markkinointi Mertanen

Petri käy puheenvuorossaan tarkemmin sivustojen ja sovellusten oikeita mittareita sekä datan laatuun vaikuttavia yleisimpiä puutteita ja suunnittelutyön sudenkuoppia.

Koneoppimismallit markkinoinnin mittaamisen ja optimoinnin perustana
Teemu Neiglick, Omnicom Media Group

Markkinoinnin mittareiden pohjalta pitäisi tehdä oikeita päätöksiä ja vieläpä hyvin reaaliaikaisesti. Esityksessä esittelemme miten erilaiset datamallit ja datalähteet auttavat markkinoinnin päätöksenteossa eri toimialoilla ja miten markkinoinnin tuloksellisuutta käytännössä parannetaan. Aihetta lähestytään 2-3 toteutetun toimialacasen kautta

Tämä verkkokoulutus sisältää mm. videon ja presentaatiomateriaalit pidetystä koulutuksesta.
Ostolla on normaali 14 päivän peruutusoikeus, mikäli tuotetta ei ole otettu käyttöön. Peruutusoikeus poistuu henkilön kirjauduttua eLearning-alustalle.
Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: