Marketing Finland eLearning Academy

36,00 239,00 

Marketing Finlandin koulutukset ovat saatavilla nyt myös verkkokoulutuksina!

Koulutuksemme ovat nyt saatavilla kuukauslisenssillä verkosta. Tutustu eLearning Academyyn ja koulutustarjontaan täällä.

Kouluttajina ovat markkinoinnin parhaimmat asiantuntijat Suomesta ja maailmalta. Tutustu heihin asiantuntijaverkostossamme. Marketing Finland eLearning Academyssä on valmiina jo yli 300 videoitua koulutusta ja samaan lisenssiin saat myös kaikki tulevat webinaarimme sekä koulutukset verkkokoulutuksina. Uusia webinaareja ja koulutuksia järjestetään viikoittain, tutustu tuleviin koulutuksiin täällä.

Tuotteella näkyvää ajankohta ei liity tuotteeseen ja sitä ei tarvitse huomioida.

 

———————————————————

Ostoehdot lyhyesti:

Näkyvissä olevat hinnat ovat kuukausihintoja. Jäsenhinta 36€/kk sekä ei-jäsenhinta 129€/kk koskee ainoastaan vuosisopimusta. Minimitilausjakso kuukausittaiselle lisenssille on 3 kk, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana kuukauden irtisanomisajalla. Voit kirjallisesti irtisanoa kestotilauksen päättymään 3 kuukauden irtisanomisajalla sähköpostitse osoitteeseen info(a)marketingfinland.fi.

Käyttöehdot lyhyesti:

eLearning-palvelun tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa muille osapuolille. Mikäli tunnukset luovutetaan kolmannelle osapuolelle, veloitamme kolmen kuukauden lisenssin lisähinnan. Koulutussisältöjen tekijänoikeudet ovat Marketing Finlandilla. Sisältöjä ei saa kopioida, jakaa eteenpäin tai tallentaa omiin laitteisiin tekijänoikeuslain nojalla.

Tilaamalla tuotteen hyväksyt ostoehdot.

Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää palvelun käytöstä, ota yhteyttä info(a)marketingfinland.fi / reetta.karjalainen(a)marketingfinland.fi +358 449835298 .

 

Osasto: