17.9.2020 Somestrategiaa aamupalaksi

80,00 145,00 

Sosiaalinen media muuttuu ja elää koko ajan, joten myös somestrategian tulee olla valmis kestämään kovaa vauhtia. Millainen on koronan jälkeinen kestävä ja tuloksellinen somestrategia? Tule kuulemaan parhaat somevinkit syksylle ja löydä oman brändisi punainen lanka.

Strateginen ote sosiaaliseen mediaan: suunnittele, toteuta ja mittaa oikein

Kaksituntisen webinaarin aikana pureudumme suunnitelmallisen ja mitattavan sosiaalisen median käytön ytimeen. Viestintä-Piritta Oy:n some-asiantuntija Piritta Seppälän johdolla kuulemme, miten luodaan viestintää konkreettisesti ohjaavia tavoitteita, joita myös voidaan mitata. Käymme läpi somen tämän hetken kanavailmiöt, saamme vinkkejä sisältöjen rakentamiseen ja kuulemme, millaisia erilaisia mittareita ja indikaattoreita sosiaalisen median viestinnälle usein käytetään. Osallistujat saavat webinaarista mukaansa myös käytännön työkaluja sosiaalisen median suunnittelua tukemaan.

Webinaarin aiheina:
– some-strategian aiheet ja vaiheet
– tavoitteiden asettamisen vinkit
– kohderyhmien merkitys somessa
– ajankohtaiskatsaus kanaviin
– sisältövinkkejä
– resursoinnin merkitys some-viestinnässä
– analysoinnin ja mittaamisen erot
– mittarivinkit ja onnistumisen osoittaminen käytännössä

Kouluttaja Piritta Seppälä tunnetaan vahvana viestinnän osaajana ja sparraajana. Hän on työskennellyt vuosien varrella useiden erilaisten organisaatioiden kanssa auttaen näitä luomaan toimivia viestinnän ja somen strategioita sekä toteuttamaan niitä resursseja vastaavalla tavalla. Piritta on taitava kouluttaja, joka osaa puhua asioista ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Yrityksensä Viestintä-Pirittan hän perusti vuonna 2010.

Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: