11.5.2021 Aitoa arvoa automatisoinnilla – markkinoinnin automaatio & asiakasymmärrys

80,00 145,00 

Hälyttävän suuri osuus markkinoinnin automaatioprojekteista jää puolitiehen. Ne tehdään liian teknisestä näkökulmasta ja asiakas on vaarassa unohtua. Automaatioprojekti syö paljon aikaa ja rahaa, joten tukevan perustan rakentaminen on tärkeässä roolissa. Tässä webinaarissa saat vastauksen siihen, miten markkinoinnin automaatio, palvelumuotoilu ja kasvuhakkerointi liittyvät toisiinsa.

Markkinoinnin automaatiosta on pöhisty paljon viime vuosina ja monet yritykset ovat hankkineet erinäisiä järjestelmiä markkinointinsa automatisoimiseksi. Harmittavan usein lopputulos ei ratkaisekaan markkinoinnin perushaasteita: resursointia, strategiaa, suunnitelmia, sisältöjä ja analyysiä – tuloksena on pannukakku. Koulutuksessa käymme läpi, miten luot vahvan perustan markkinointiviestinnän automatisoinnille ja miten virität järjestelmäsi tuottamaan laadukkaita liidejä sekä aitoja tuloksia.

Webinaarin sisältö:
-Mitä on markkinoinnin automaatio? Milloin se on oikea keino? Millaisia markkinoinnin haasteita sillä voi ratkaista?
-Asiakasymmärryksen perusteet
-Työkaluja ja vinkkejä ostopolulle
-Sisällöt ja resursointi
-Esimerkkejä meiltä ja maailmalta

Osasto:

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: