11.5.2021 Aitoa arvoa automatisoinnilla – markkinoinnin automaatio & asiakasymmärrys

80,00 145,00 

Hälyttävän suuri osuus markkinoinnin automaatioprojekteista jää puolitiehen. Ne tehdään liian teknisestä näkökulmasta ja asiakas on vaarassa unohtua. Automaatioprojekti syö paljon aikaa ja rahaa, joten tukevan perustan rakentaminen on tärkeässä roolissa. Tässä webinaarissa saat vastauksen siihen, miten markkinoinnin automaatio, palvelumuotoilu ja kasvuhakkerointi liittyvät toisiinsa.

Markkinoinnin automaatiosta on pöhisty paljon viime vuosina ja monet yritykset ovat hankkineet erinäisiä järjestelmiä markkinointinsa automatisoimiseksi. Harmittavan usein lopputulos ei ratkaisekaan markkinoinnin perushaasteita: resursointia, strategiaa, suunnitelmia, sisältöjä ja analyysiä – tuloksena on pannukakku. Koulutuksessa käymme läpi, miten luot vahvan perustan markkinointiviestinnän automatisoinnille ja miten virität järjestelmäsi tuottamaan laadukkaita liidejä sekä aitoja tuloksia.

Webinaarin sisältö:
-Mitä on markkinoinnin automaatio? Milloin se on oikea keino? Millaisia markkinoinnin haasteita sillä voi ratkaista?
-Asiakasymmärryksen perusteet
-Työkaluja ja vinkkejä ostopolulle
-Sisällöt ja resursointi
-Esimerkkejä meiltä ja maailmalta

Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: