Riikka-Maria Lemminki mainostajien maailmanliiton hallitukseen

Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki on nimitetty kattojärjestö World Federation of Advertisers (WFA) hallitukseen. Valinta julkistettiin 15. toukokuuta WFA:n Global Marketer Week -tapahtuman yhteydessä Tokiossa.

World Federation of Advertisers on vuonna 1953 perustettu globaali markkinoijien edunvalvoja ja verkosto. Sen jäseninä on 60 kansallista mainostajien liittoa kuudella mantereella ja 90 maailman suurimpiin kuuluvaa brändinhaltijaa. Näiden kautta WFA edustaa noin 90 prosenttia maailmanlaajuisesta markkinointiviestinnästä eli noin 900 miljardia Yhdysvaltain dollaria. WFA edistää vastuullisen markkinoinnin toimintaedellytyksiä yhteistyössä kansainvälisten toimijoiden kuten EU-instituutioiden, YK:n ja WHO:n kanssa. Yhteydenpito on tiivistä myös muiden alan järjestöjen ja medioiden kanssa. Viimeaikaisia aiheita agendalla ovat olleet muun muassa EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen, paremman verkkomainonnan standardit, elintarvike- ja alkoholimainonta sekä sukupuolten tasa-arvo mainonnassa.

– Pääsy näin arvostetun markkinointiorganisaation hallitukseen on suuri kunnia, ja tätä kautta Mainostajien Liitto pysyy kansainvälisen markkinoinnin näköalapaikalla, sanoo Riikka-Maria Lemminki.

WFA:n hallituksen kokoonpano

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki p. 040 578 1974 riikka-maria.lemminki@mainostajat.fi
www.wfanet.org