Markkinoinnin menestysreseptit juuri ilmestyneessä AdProfit-kirjassa

 

HSL: n ”Voita joukkoliikenteen pelkosi”, Elisan Hintasaarnaajat, SOK/Prisman Halpuuttaminen ja Ulkoasiainministeriön Finland Emojis. Miten nämä voitokkaat kampanjat ja lähes parikymmentä muuta menestyjää rakennettiin? Mitkä olivat tavoitteet, mitä medioita käytettiin, mitä kampanjat maksoivat ja – ennen kaikkea – millaisia olivat niiden tulokset? AdProfit – tuloksellista mainontaa 2014–2015 -kirja esittelee menestyneitä mainoskampanjoita perusteellisesti. Se on tehokkuutta lisäävä työväline markkinointiviestinnän ostajille ja suunnittelijoille sekä median ammattilaisille. Alan opiskelijoille se tarjoaa käytännönläheistä oppia. Kyseessä on joka toinen vuosi täydentyvän kirjasarjan yhdeksäs julkaisu.

AdProfit on Mainostajien Liiton vuosittain järjestämä tuloksellisuutta mittaava markkinointiviestinnän kilpailu. Pääsarjoissa on jaossa kolme ykkössijaa: Vuoden paras kampanja, Vuoden paras lanseeraus sekä Vuoden paras yhteiskunnallinen kampanja.

Kirjan kansikuva ladattavissa bit.ly/2fA9vDy

[button link=”https://mainostajat.fi/project/adprofit-tuloksellista-mainontaa-2014-2015/”]Tilaa kirja[/button]

AdProfit – tuloksellista mainontaa 2014–2015
99 s. ISBN 978-952-5262-52-0

Kirjan hinta 58 euroa, oppilaitokset ja Mainostajien Liiton jäsenyritykset 48 euroa. Hintoihin lisätään alv 10 % ja postituskulut.

www.adprofit.fi

AdProfit on mainostajien aloitteesta perustettu, tuloksellisuutta mittaava markkinointiviestinnän kilpailu. Siinä korostuu mainostajan ja mainostoimiston tiiviin yhteistyön merkitys ja yhteistyöllä saavutetut tulokset. Kilpailutöitä arvioitaessa huomioidaan kampanja osana laajempaa liiketoiminnallista kokonaisuutta ja strategiaa.