Mainostajien Liitto aloittaa yhteistyön markkinoinnin matchmaking-palvelua tarjoavan Superskillsin kanssa

Mainostajien Liiton Riikka-Maria Lemminki ja Superskillsin Anne Aikala Mainostajien Liiton Riikka-Maria Lemminki ja Superskillsin Anne Aikala

Superskills on helsinkiläinen startup-yritys, joka on kehittänyt mainostajille suunnatun verkkopalvelun markkinoinnin tekijöiden vertailuun ja valintaan. Mainostajien Liiton ja Superskillsin yhteistyö auttaa markkinoinnin tekijöitä etsiviä tahoja sekä alan toimijoita kohtaamaan. Mainostajien Liitto tarjoaa Superskills-hakuja osana Mainostajan Hakemisto -palveluaan, joka on digitaalinen tietokanta alan palveluntarjoajista.

– Mainostoimistokenttä on isossa murroksessa ja mainostajat hakevat nyt kumppaneita. Markkinoinnin käsite on nykyjään paljon laajempi kuin aikaisemmin ja tarjonnan viidakossa voi olla vaikea suunnistaa. Siksi olemme halunneet tuoda uudenlaisia työkaluja kumppanien valintaan. Superskills-yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan mainostajille entistä tehokkaammat työkalut kumppaneiden vertailuun sekä hinnallisesti että myös muilla kriteereillä. Uudistunut Mainostajan Hakemisto ja Superskills.fi täydentävät luontevasti toisiaan. Olemme myös palkanneet markkinoinnin asiantuntijan auttamaan jäseniämme oikeiden valintojen tekemisessä, Mainostajien Liiton toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki kertoo.

Superskills.fi demokratisoi toimistohakukonsultoinnin

Superskills tuo alalle uudenlaisen digitaalisen alustan, jonka älykäs matchmaking-algoritmi antaa shortlistan toimistoista, jotka sopivat parhaiten markkinoijan tarpeisiin. Palvelu siis toimii kuten konsultti – mutta algoritmin pohjalta ja ilman henkilötyön aiheuttamia kustannuksia.

– Toimistoa ei kannata valita pelkkien hyvännäköisten verkkosivujen perusteella eikä toimistojen kilpailuttaminen spekulatiivisten briefien avulla ole sekään mielekästä. Superskillsin avulla markkinointikumppanin löytäminen on objektiivisuuteen perustuvaa täsmähakua – unohtamatta yritysten toimintakulttuuria ja ihmisten välisten kemian yhteensopivuutta. Olemme innoissamme saadessamme tarjota Mainostajien Liiton jäsenille toimivaa ratkaisua markkinoinnin haasteisiin ja sitä kautta brändin rakentamiseen sekä liikevaihdon kasvattamiseen, kertoo Superskillsin toimitusjohtaja Anne Aikala.

Lisätietoja
www.markkinointihakemisto.fi/
www.superskills.fi

Mainostajien Liitto, Riikka-Maria Lemminki, Mainostajien Liitto, puh. 040 578 1974
riikka-maria.lemminki@mainostajat.fi

Superskills Oy, Anne Aikala, puh. 040 5962 630
anne@superskills.fi

Mainostajien Liitto edustaa markkinoijia ja brändinrakentajia. Noin 400 jäsenyrityksemme panostukset ovat 80 prosenttia markkinointiviestinnän panostuksista Suomessa. Monipuoliset neuvontapalvelumme, julkaisut ja tapahtumat auttavat jäseniämme menestymään. Olemme myös eturivissä kehittämässä hyvää kauppatapaa, vastuullista markkinointia sekä markkinoinnin tehokkuutta Suomessa.

Superskills on toimistovalintaan erikoistunut online-palvelu, joka auttaa markkinoijia löytämään sopivimmat markkinoinnin palveluntarjoajat. Superskills yksinkertaistaa toimistovalintaan liittyvän prosessin sekä markkinoijan että toimistojen näkökulmasta – tavoitteena on mullistaa markkinointipalveluiden ostaminen ja myyminen tekemällä kumppanien vertailusta ja valinnasta helpompaa. Tarkan matchmaking-analyysin avulla löytyvät toimistojen painotukset ja erot – ja toisilleen sopivat markkinointikumppanit.