Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland

Eversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun toimisto, joka toimii yli 30 maassa. Eversheds Sutherland on Marketing Finlandin jäsen sekä kumppani, joka jakaa omaa markkinointijuridiikan osaamistaan koko jäsenistön hyödyksi. Eversheds Sutherlandin erityisvahvuuksia ovat markkinointijuridiikan lisäksi immateriaalioikeudet, yritysjärjestelyt ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Suomessa Eversheds Sutherland toimii kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Rinnalla toimii laaja kansainvälinen verkosto. Eversheds Sutherlandin tytäryhtiö Heinonen & Co tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuiset patenttien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien rekisteröintipalvelut sekä niihin liittyvät asiamiespalvelut ja teollisoikeuksien suojauspalvelut yli 50 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä Eversheds Sutherlandiin

Petteri Häkkänen

Eversheds Asianajotoimisto Oy
Asianajaja

Petteri edustaa lukuisia kotimaisia ja globaaleja yrityksiä heidän kaikissa teollisoikeudellisissa asioissaan. Laajan oikeudenkäynti ja strategiakokemuksen lisäksi Petteri on kirjoittanut alan oppikirjoja tavaramerkeistä ja markkinointijuridiikasta sekä lukuisia artikkeleita koti- ja ulkomaisiin julkaisuihin. Petteri luennoi vakituisesti mm. Aalto yliopistossa ja alan seminaareissa.