Markkinoinnin koulutuslisenssit oppilaitoksille

Markkinoinnin asiantuntijakoulutuksia opettajille, opiskelijoille ja henkilöstölle

Marketing Finland eLearning Academy on markkinoinnin ja viestinnän koulutuspalvelu, jossa kasvatetaan osaamista livewebinaarien sekä online-oppimisalustan kautta. Livewebinaareissa osallistujat voivat osallistua kysymällä kouluttajilta sekä muilta osallistujilta kysymyksiä, kun taas elearning-alustalla oppiminen tapahtuu omaan tahtiin. Useimmat koulutuslisenssin haltijat käyttävät online-alustaa markkinoinnin hakukoneena, josta löytyy asiantuntijoiden esitelmiä silloin, kun tietoa tarvitaan.

Tarjoamme oppilaitoksille mahdollisuutta hankkia lisenssi, joka avaa markkinoinnin ja viestinnän korkeatasoiset koulutukset sekä livewebinaarit opiskelijoille, opettajille sekä oppilaitoksen henkilökunnalle. Marketing Finland eLearning Academy voi olla oppilaitoksen omaa koulutusta täydentävää  tai se voidaan ottaa osaksi oppilaitoksen opinto-ohjelmaa. Kurssien yhteyteen voidaan ottaa mukaan myös testit, jotka läpäisemällä oppilaat voivat kerätä opintopisteitä.

 

Asiantuntijat ja ammattilaiset kouluttajina

Markkinoinnin koulutusten suunnittelussa hyödynnämme yrityksistä saamaamme tietoa markkinoinnin ja viestinnän nykyisistä ja tulevista tarpeista. Siksi koulutustemme sisältö on monipuolista ja vastaa hyvin yritysten tarvitsemaa osaamista nyt ja tulevaisuudessa. Yhdistämme tätä tietoa niihin signaaleihin, joita saamme kansainvälisten verkostojemme WFA:n, ICCO:n ja EACA:n sekä toteuttamiemme tutkimusten kautta. Tavoitteemme on auttaa markkinoinnin ja viestinnän tekijöitä ylläpitämään sekä kasvattamaan osaamistaan alan parhaiden johdolla. “Väylä tulevaisuuteen” on liittomme kantava toiminta-ajatus ja sen haluamme myös tarjota markkinointia ja viestintää opettaville henkilöille sekä alan opiskelijoille. Kouluttajat valitsemme kansainvälisestä markkinoinnin- ja viestinnän asiantuntijaverkostostamme. Markkinoinnin laajassa kentässä panostamme kouluttajien asiantuntijuuteen ja suosimme kouluttajia, jotka ovat kädet savessa toteuttamassa markkinointia. Tuhansien asiantuntijoiden verkostomme koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä osaajista.

 

Online-oppimisalusta kasvaa jatkuvasti

Markkinoinnin ja viestinnän koulutusten online-alusta sisältää  yli 400 asiantuntijakoulutusta materiaaleineen. Sisällön määrä kasvaa sitä mukaan, kun uusia livewebinaareja pidetään ja kun saamme uusia koulutustallenteita kansainvälisiltä verkostoiltamme. Koulutuskielemme ovat suomi sekä englanti.

 

Markkinoinnin koulutuslisenssien hinnat oppilaitoksille

  • OPPILAITOSLISENSSI HENKILÖSTÖLLE & OPETTAJILLE: 2160 € + alv. 24 %
  • OPPILAITOSLISENSSI HENKILÖSTÖLLE, OPETTAJILLE & OPISKELIJOILLE: 10 800 € + alv. 24 %

Oppilaitoslisenssit avaavat maksuttoman pääsyn kaikkiin Marketing Finlandin järjestämiin markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijakoulutuksiin. Koulutuslisenssi laskutetaan jäsenmaksujen yhteydessä ja se jatkuu automaattisesti seuraavan vuoden, ellei jäsentasoa ole muutettu 1.4.2023 mennessä.

Huom! Oppilaitoslisenssin hankkiminen edellyttää Marketing Finlandin jäsenyyttä

 

Tilaa eLearning Academy -lisenssi

info@marketingfinland.fi tai soittamalla 010 248 1060