Sanda Byde

Marketing Finland

Markkinointipäällikkö

Toimin Marketing Finlandilla markkinointipäällikkönä. Vastaan Marketing Finlandin markkinoinnin suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta, mutta osallistun myös jäsentemme markkinoinnin kehittämiseen. Tavoitteeni on, että yhä useampi yritys hyödyntäisi Marketing Finlandin tietotaitoa ja palveluita oman liiketoimintansa kehittämiseksi. Yhtä tärkeänä pidän myös sitä, että Marketing Finlandin osaaminen ja nykyisten jäsenten toiveet kohtaisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Minulla on pitkä kokemus myymäläketjujen visuaalisen markkinoinnin ja myynnin parista, liiketoiminnan kehittämistä sekä johtamisesta. Tekemistäni ovat aina ohjanneet liiketoimintalähtöisyys, asiakaskokemuksen parantaminen ja auttamisen halu. Lisäksi uskon, että paras tulos yrityksissä saadaan aikaan, kun myynti ja markkinointi puhuvat samaa kieltä. Uskon jatkuvaan oppimiseen ja siksi olen lähes aina opiskellut työn ohessa ja onnekseni minulla on mahdollisuus jatkaa itseni kehittämistä Marketing Finlandin ja sen kumppaneiden koulutuksissa.

Vaikka juureni ovat puolittain Isossa-Britanniassa, on matkani alkanut Tampereelta. Se on jatkunut usean Helsingin vuoden jälkeen Porvoon maaseudulle Saksalaan. Olen nykyään ns. citymaalainen ja minua kiehtoo kaupunkilaisuuden ja maalaiselämän parhaiden puolien yhteensovittaminen. Olen myös puuseppä ja sisutussuunnittelija. Pidän luovuuttani ja käsityötaitojani yllä vapaa-ajallani pienen Happydoggie.fi yritykseni kautta.

Sanda Byde