Risto Oksanen

Sponsorointi & Tapahtumat ry

Hallituksen puheenjohtaja

Risto Oksanen on sponsoroinnin ja tapahtumien intohimoinen äänenkannattaja ja arvostettu puhuja, kouluttaja ja sparraaja. Hän on Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n puheenjohtaja ja Euroopan kattojärjestön European Sponsorship Associationin hallituksen jäsen ja on ollut valitsemassa Suomen ja Euroopan parhaita sponsorointitekoja usean vuoden ajan.

Urheilussa Oksanen on toiminut mm. Veikkausliigan markkinointijohtajana, sekä usean eri urheilulajin parissa erilaisissa markkinointi- ja johtotehtävissä Kulttuurin puolella hän on konsultoinut eri klassisen ja populaarimusiikin tahoja. Hän oli mukana kirjoittamassa Ellun Kanojen ”Mitä tapahtuu huomenna sponsoroinnille” -kirjaa, joka käsittelee arvopohjaisen sponsoroinnin kehitysnäkymiä. Nykyisin hän konsultoi sekä yrityksiä, että oikeuden omistajia.

MBA tutkinnon hän suoritti 2015 Walesin Yliopistossa. Lopputyön aiheena oli brändiarvon mittaaminen ISO 10668 standardin mukaisesti. Hänen missionsa on sponsoroinnin ja tapahtumien aseman vahvistaminen alati muuttuvassa mediakentässä, kehittämällä alan osaamista, tuloksellisuutta ja arvostusta.

Risto Oksanen