Erkki Salo

Varainhankintajohtaja
Erkki Salo (MBA) toimii John Nurmisen Säätiössä varainhankintajohtajana. Hän on työskennellyt yli vuosikymmenen varainhankinnassa muun maussa John Nurmisen Säätiön ja Fida Internationalin hyväksi.

Erkillä on kertynyt myös monipuolista kokemusta myynnistä, johtamisesta, markkinoinnista, asiakaspalvelusta sekä palveluiden kehittämisestä. Ihmisten kohtaaminen, puheviestintä sekä kampanjointi ovat osa Erkin työkenttää. Taidot myynti- ja esiintymistilanteissa ovat kehittyneet kokemusten myötä.

Pitchaaminen on tilanne ja taito, jonka jokainen voi oppia ja josta voi nauttia, Erkki kuvaa ja jatkaa: Merkityksellinen sisältö, vuorovaikutteinen kohtaaminen ja itsensä likoon laittaminen saavat aikaan parhaimmillaan oivalluksia, toimintaa ja tuloksia – ja voivat muuttaa maailmaa.

John Nurmisen Säätiön tavoitteena on Itämeren ja sen perinnön pelastaminen. John Nurmisen Säätiö voitti vuonna 2021 yhdessä muiden kampanjakumppaniensa kanssa #MEIDÄNMERI -kampanjalla Vuoden Varainhankintateko -palkinnon Finnish Comms Awardsissa. Erkki valittiin myös vuonna 2021 Finnish Comms Awardsissa Vuoden Pitchaajaksi.

Erkki Salo