Eeva Ristkari

Kuuki Marketing

Toimittaja, sisällöntuottaja

Olen lahtelainen tarinankertoja ja validien lähteiden rakastaja. Luotan, että jokaisella muistiinpanolla ja digitaaliseen lehtihyllyyn tallennetulla jutulla on tarvetta.
Viestinnän ammattilaisena teen monipuolista sisällöntuotantoa yritysten eri kanaviin. SEO ja SEM sekä sosiaalinen media kuuluvat osaamisalueisiini. Olen nopea hahmottamaan asioiden syy–seuraussuhteita sekä hankkimaan journalistin ottein asiakasyritysten liiketoiminnasta olennaiset asiat esiin.
Ymmärrän viestinnän myös formaattien kautta, ja minulla on kirjoittamisen lisäksi vankka osaaminen äänimaailmasta sekä videotuotannosta.
Osaan luontevasti poimia ympäröivästä yhteiskunnasta, arjestani, sosiaalisesta mediasta ja kohtaamistani asioista yritysten omiin kanaviin ajankohtaisia aiheita. Journalistina taas löydän vaivattomasti puheenaiheita ja uutisia. Radiotoimittajana haluan luoda kuuntelijoille oivalluksia, elämyksiä, viihdyttää ja samalla pitää heidät ajan tasalla. Yritysten viestinnässä haluan pitää tavoitteet kirkkaana, painotukset oikeina ja viestit ymmärrettävinä – brändiä unohtamatta.
Radiotyöni ansiosta, suoran lähetyksen koulimana juontajana hoidan ammattitaidolla ja tilannetajuisesti myös tapahtumien tai paneelien juontamisen. Olen juontanut esimerkiksi kaupunkifestivaali Lahden yöt -tapahtumassa sekä vetänyt Vihreiden puheenjohtajatentin.

Eeva Ristkari