Maria Timonen

Marketing Finland

Äitiysvapaalla

Toimin Marketing Finlandilla koulutuspäällikkönä ja vastaan jäsenistömme osaamisen kehittämisestä. Järjestämme vuositasolla n. 60 markkinoinnin koulutusta, joiden avulla viemme jäsenistöämme kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia oman markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä. Pääsen tapaamaan satoja markkinoinnin asiantuntijoita verkostostamme koulutuksissa sekä muissa Suomessa ja . Opin viikottain Suomesta ja maailmalta muilta markkinoinnin asiantuntijoilta markkinoinnin uusimpia kehitysaskelia sekä tapoja ratkaista markkinoinnin ja liiketoiminnan eri haasteita, etsin joukosta tärkeimmät ja vien ne jäsenistömme tietouteen. Otan myös mielelläni vastaan jäsenistömme toiveita koulutusaiheista. Työni parhaita hetkiä ovat ne, jolloin koen aidosti auttaneeni toista markkinoijaa ratkaisemaan jonkin haasteen tai löytämään uusia tapoja palvella sekä saavuttaa asiakkaat paremmin.

Synnyin Venäjällä ja muutin 9-vuotiaana 3000 asukkaan paikkakunnalle, Puolangalle. Murteita on vuosien varrelta tarttunut mukaan Kainuusta, Savosta ja Oulusta. Suomen kieli on minulle ehdottomasti rakkain, mutta hallitsen myös venäjän-, ja englannin kielen. Markkinoinnin opintojen jälkeen olen työskennellyt matkailu-, verkkoautokauppa- ja health-tech -alalla. Kasvu- ja digimarkkinointi sekä asiakaskokemus ovat core-osaamistani.

Elämässäni olen tottunut muutokseen ja on ollut mahtavaa olla osa Marketing Finlandin muutosmatkaa sekä huomata sen vaikutukset verkostoomme. Uskon, että siilot ja hierarkia rajoittavat yrityksiä saavuttamasta täyttä potentiaalia ja koen, että yhdessä voidaan saavuttaa aina enemmän. Tiedon jakaminen, toisten auttaminen, avun pyytäminen ja rohkeus ovat avaimia kehitykseen. Mikäli kaipaat sparrailuapua, haluat kehittää omaa tai tiimisi osaamista tai sinulle on kysyttävää koulutuksistamme tai Markkinoinnin kiihdytyskaista -ohjelmastamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Maria Timonen