Match – toimistohaku ja valinta

3 600,00 6 500,00 

Sopivan markkinoinnin kumppanin valinta alkaa tarpeidesi määrittelystä. Autamme hahmottamaan, mitä pitää saada aikaan ja minkälaista asiantuntemusta tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan.

Parempia toimistosuhteita ja pitkäaikaisia kumppaneita

Marketing Finland ja Superskills ovat kehittäneet yhdessä palvelukokonaisuuden, joka auttaa kehittämään nykyisiä toimistosuhteitasi tai löytämään uuden kumppanin, jonka kanssa markkinoinnista saadaan eniten tehoja irti. Huonot kumppanisuhteet näkyvät tehottomana markkinointina, ja siksi haluamme auttaa sinua ja yritystäsi. Tarjoamme kolme erilaista palvelua: 

  • Helpline: 30 minuutin maksuton sparraus
  • Pulssi: Olemassa olevan toimistosuhteen kehittäminen
  • Match: Uuden toimiston valinta ja hankintaprosessi.

Match – toimistohaku ja valinta

Sopivan markkinoinnin kumppanin valinta alkaa tarpeidesi määrittelystä. Autamme hahmottamaan, mitä pitää saada aikaan ja minkälaista asiantuntemusta tavoitteisiin pääsemiseksi tarvitaan.

  1. Määrittely: tavoitteet, omat resurssit, odotukset yhteistyölle, kompetenssitarpeen tarkentaminen sekä valintakriteerit. Toivottu kompensaatio- ja yhteistyömalli.
  2. Longlist, karsinta: Potentiaalin kartoitus, RFI:t, referenssiasiakkuudet, tiimien ja osaamisen profilointi.
  3. Shortlist, haastattelut: Tiimit, tekijät ja projektiväki + muutama asiakasreferenssi (haastatteluina).
  4. Tapaamiset ja brief: 2-3 parasta toimistoa, moderoitu workshop, jossa ratkaistaan yhdessä konkreettisia kysymyksiä.
  5. Arviointi & suositukset: 2-3 parasta toimistoa, vahvuuksien ja heikkouksien analysointi sekä suositukset riskien hallitsemiseksi.
  6. Valinta ja alustava sopimus
  7. Follow-up: n. 6 kk myöhemmin, tilanne, tavoitteet ja KPI:t.

Matchin lähtökohtana on asiakasyrityksen tarpeiden ja valintakriteerien määrittely, joka ohjaa prosessia alusta loppuun asti. Tavoitteena on löytää asiakkaan ja toimiston välinen pitkäaikainen kumppanuus, joka rationaalisten kriteerien lisäksi myös tuntuu hyvältä. Kommunikaatio, kemia ja yhteensopiva ambitiotaso ovat edellytyksiä onnistuneelle ja sujuvalle yhteistyölle.

Match-konsultoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Superskills.  Prosessi kestää yleensä noin 2 viikkoa. Hinta yhteensä 6 500 € + alv. Marketing Finlandin jäsenille 3 600 € + alv.

 

Lisätietoja antavat:

Marketing Finland, Riikka-Maria Lemminki, 040 578 1974, riikka@marketingfinland.fi
Superksills, Anne Aikala, 040 5962 630, anne@superskills.fi

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
Toivo koulutusta takaisin:
0