Markkinointipsykologian ABC

129,00 239,00 

Markkinointipsykologia tekee sillan ihmisen psykologisesta perustasta markkinointitoimien suunnitteluun. Yritysten välisessä kilpailussa on tärkeää ymmärtää, ettemme ole kilpailemassa tuotteiden ja yritysten kesken, vaan meidän kohdeasiakkaamme suosiosta. Yritysten vertailu ja kilpailu tapahtuu aina asiakkaan päässä.

Markkinointipsykologia tekee sillan ihmisen psykologisesta perustasta markkinointitoimien suunnitteluun. Yritysten välisessä kilpailussa on tärkeää ymmärtää, ettemme ole kilpailemassa tuotteiden ja yritysten kesken, vaan meidän kohdeasiakkaamme suosiosta. Yritysten vertailu ja kilpailu tapahtuu aina asiakkaan päässä. Tästä syystä markkinoijan on ratkaisevan tärkeää ymmärtää ne rakenteet, joilla voidaan vaikuttaa halutulla tavalla ihmismieleen. Asioita ei pidä liikaa psykologisoida, mutta psykologinen ymmärrys on taustalla kaikessa ammattimaisessa markkinoinnissa.  

Tavoitteena on antaa hyvä perusta ihmismieleen vaikuttavista tekijöistä sekä eväitä psykologisesti tuloksellisiin markkinointitoimiin. Paneudumme myös siihen kuinka asiakkaisiin vaikutetaan palvelumuotoilun avulla.

Kouluttajana: Timo Rope sekä Viivi Lehtonen ja Katja Vaahtera Roger Studiolta

Roger Studio on asiakaskokemuksen johtamisen, muotoilun ja teknologioiden asiantuntijayritys. Roger Studio tukee asiakkaitaan kehittämällä asiakaslähtöistä liiketoimintaa vahvasti asiakaskokemus keskiössä ja datalähtöisesti. Digitaalisessa murroksessa palvelu- ja käyttökokemus ovat keskeisessä roolissa, näiden aiheiden parissa myös Roger Studion asiantuntijat työskentelevät päivittäin.

Tämä verkkokoulutus sisältää mm. videon ja presentaatiomateriaalit pidetystä koulutuksesta.
Ostolla on normaali 14 päivän peruutusoikeus, mikäli tuotetta ei ole otettu käyttöön. Peruutusoikeus poistuu henkilön kirjauduttua eLearning-alustalle.
Category:
Toivo koulutusta takaisin: