Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatti

Marketing Finland ja Markkinointi-instituutti ovat yhdessä rakentaneet markkinoinnin tutkinnon, joka tutustuttaa osallistujat modernin markkinoinnin keinovalikoimaan sekä toteutustapoihin. Tutkinto soveltuu jo alalla toimiville henkilöille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan sekä henkilöille, jotka siirtyvät markkinoinnin pariin muista tehtävistä Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatissa tutustutaan markkinoinnin strategiamalleihin sekä niiden jalkauttamiseen eri kanavissa. Tutkinto antaa valmiudet suunnitella ja toteuttaa tuloksellista ja monikanavaista markkinointia.

Markkinointiammattilaisen sertifikaatti on moderni valmennuksellinen kokonaisuus, joka on suunniteltu auttamaan sinua tekemään tuloksellisempaa markkinointia hyödyntäen nykyaikaisia markkinoinnin keinoja. Markkinointi-instituutin ja Marketing Finlandin yhdessä tuottama valmennus luo perustan tulokselliselle markkinointiviestinnälle; vahva strateginen markkinointiosaaminen yhdistettynä viimeisimpään markkinoinnin tietouteen sekä käytännön toteutuksiin antaa erinomaiset valmiudet kehittää minkä tahansa organisaation markkinointia.

Voit aloittaa opinnot milloin tahansa, koska kursseja alkaa ympäri vuoden. Sertifikaatti myönnetään kun olet suorittanut kaikki vaadittavat koulutusjaksot kahden vuoden määräajassa. Sertifikaatin myöntävät Markkinointi-instituutti ja Marketing Finland yhteistyössä.

Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta, mutta voit suorittaa kurssit myös nopeammin tai hitaammin, omien aikataulujesi mukaisesti.

Markkinoinnin ammattilaisen sertifikaatin hinta on Marketing Finlandin jäsenille 4450 € ja ei jäsenille 4850 €. Käytä ilmoittautuessa koodia ”väylätulevaisuuteen”.

Osasto: