B2B Markkinointi Somessa

129,00 239,00 

B2B-markkinointia sosiaalisessa mediassa – miten, missä ja kenelle? Sosiaalinen media ja sen lukuisat markkinointikeinot ovat olleet yritysten käytössä jo vuosia, mutta pystytäänkö niistä ottamaan kaikki mahdollinen ilo irti myös b2b-markkinoinnissa?

Some b2b-markkinoinnissa-brekkari koostuu sekä kouluttajan alustuksesta aiheeseen että keskustelusta ja esimerkeistä erilaisita organisaatioista. Brekkarilla käsittelyssä ovat mm. seuraavat kysymykset:

  • Miten sosiaalinen media voi parhaimmillaan tukea yrityksen tuotteiden ja palveluiden markkinointia yritysten ostopäättäjille?
  • Miten tarkentaa b2b-kohderyhmät, jossa päättäjinä ovat kuitenkin ihmiset?
  • Mitä kanavia kohderyhmien tavoittamiseen kannattaisi käyttää?
  • Entä miten se kannattaisi tehdä – itse vai yrityksenä?
  • Miten erottua muista ja hyödyntää tehokkaasti some-kanavien monipuoliset sisältömahdollisuudet? Mainostamalla vai ei?Kouluttajana Viestintä-Pirittan Piritta Seppälä.
Tämä verkkokoulutus sisältää mm. videon ja presentaatiomateriaalit pidetystä koulutuksesta.
Ostolla on normaali 14 päivän peruutusoikeus, mikäli tuotetta ei ole otettu käyttöön. Peruutusoikeus poistuu henkilön kirjauduttua eLearning-alustalle.
Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: