8.3.2022 XR 1 -teknologian mahdollisuudet myyntiin ja markkinointiin

80,00 145,00 

Miten tehostat markkinointia virtuaalitodellisuuden ja muiden uusien, interaktiivisten teknologioiden avulla?

Webinaarissa Stereoscapen Karoliina Leisti avaa inspiroivien käytännön esimerkkien kautta, mitä uusia mahdollisuuksia vuorovaikutteiset teknologiat tuovat markkinointiin. Metaversumi, tekoäly, VR ja AR – mitä uusia ulottuvuuksia vuorovaikutteiset teknologiat tuovat asiakaselämyksiin sekä kuluttuja- että B2B-kentällä? Webinaarissa käydään läpi terminologiaa, asiakashyötyjä, tutkimustietoa, toteutettuja ratkaisuja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille, XR-suunnitteluprosessia ja osallistujien kysymyksiä.

 

Termistöä:

XR
Extended Reality. Laajennettu todellisuus, johon kuuluvat teknologiat: AR – lisätty todellisuus, VR – virtuaalitodellisuus ja MR – yhdistetty todellisuus.

AR
Augmented Reality, lisätty todellisuus. Digisisältöä lisätään reaalimaailman päälle. Fyysinen ympäristö pysyy samana, mutta sitä täydennetään virtuaalisilla elementeillä. Digitaalinen informaatio näkyy fyysisen ympäristön osana mobiililaitteen tai virtuaalilasien kautta.

VR
Virtual Reality, virtuaalitodellisuus. Digisisältö sulkee reaalimaailman ulkopuolelleen virtuaalilasien tai ympäröivän näytön avulla. Virtuaalilaseja on sekä langallisia että langattomia. VR-ympäristö voi olla joko tietokoneella tuotettu tai tallenne fyysisestä ympäristöstä.

MR
Mixed Reality, yhdistetty todellisuus. Digisisältö on vuorovaikutuksessa reaalimaailman kanssa. Fyysinen ympäristö heijastetaan käyttäjälle kameroiden avulla luodun kuvan kautta, ja käyttäjä näkee fyysisen ympäristön lisäksi interaktiivista, 3D-mallinnettua sisältöä virtuaalilasien kautta.

Kun olet ilmoittautunut koulutukseen, saat sähköpostiisi lyhyen kyselyn, jossa kysytään, miten tunnet XR-teknologiaa. Kysely tehdään nimettömänä, kiitos jo etukäteen vastauksistasi!

Lisää aiheesta myös 1.6.2022 XR – asiakastapaaminen tai designsprint virtuaalitodellisuudessa, osa 2

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: