30.3.2021 SEO: linkitykset ja niiden hyödyntäminen

80,00 145,00 

SEO-webinaarisarjassa käymme läpi yksityiskohtaisesti ja käytännön esimerkein ja neuvoin hakukoneoptimoinnin eri tekijöitä.

Linkitykset osana hakukoneoptimointia koulutuksessa keskittyy sivuston sisäisten linkitysten, sivustolle tulevien linkitysten sekä sivustolta lähtevien linkitysten hyödyntämiseen. Linkitysten rakentaminen on perinteisesti ollut yksi keskeisistä hakukoneoptimoinnin keinoista, mutta viime vuosina Google sekä muut hakukoneet ovat alkaneet rankaisemaan sivustoja, jotka ovat hankkineet linkityksiä vain parantaakseen hakukonesijoitustaan. Koulutuksessa aihetta lähestytään käytännönläheisesti sekä tosielämän esimerkkien kautta. Kouluttajana toimii Marketing Finlandin toimitusjohtaja Riikka-Maria Lemminki.

Koulutuksessa käsittellään seuraavia asioita:

  • Sivuston sisäiset linkitykset osana hakukoneoptimointia
  • Sivustolle tulevien merkitys hakukoneoptimoinnissa
  • Sivustolta lähtevät linkitykset hakukoneoptimoinnissa

Koulutus on osa hakukoneoptimoinnin koulutussarjaa, jossa pureudutaan hakukonelöydettävyyteen vaikuttaviin tekijöihin hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden avustuksella.

Osasto:

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: