21.4.2020 Markkinointi muuttuvilla markkinoilla

135,00 285,00 

Taloudellinen tilanne, poliittinen epävakaus, coronavirus ja kyberhyökkäykset ovat kaikille yrityksille todellisia uhkia ja tekijöitä, jotka vaativat myös markkinoinnilta kykyä reagoida nopeasti ja toimia erikoisolosuhteissa. Markkinointiviestinnän rooli myös korostuu tilanteissa, joissa markkinoilla tai asiakaskentässä tapahtuu isoja muutoksia. Onnistuessaan markkinointiviestintä vahvistaa yrityksen brändiä ja tarjoaa kuluttajille luotettavuutta. Epäonnistuessaan se taas jättää pitkäaikaisia mainehaittoja minkä tahansa brändin kilpeen. Kriisitilanne voi olla myös yrityksestä lähtöisin, jolloin vaaditaan kriisiviestinnän osaamista sekä työkaluja. Tämän koulutuspäivän sisältö keskittyy markkinointiviestinnän tekemiseen muuttuvilla markkinoilla ja antaa konkreettisia työkaluja osallistujille.

Tässä koulutuksessa keskitymme markkinointiin poikkeustilanteissa ja siihen, miten tehdä liiketoimintaa tukevaa epävarmassa tilanteessa. Markkinointia muuttuvilla markkinoilla -koulutus antaa työkaluja mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten viestintä eroaa muuttuvassa tilanteessa?
  • Miten rakentaa kriisiviestinnän suunnitelma?
  • Miten markkinoida tuotetta laskevilla tai pysähtyneillä markkinoilla?
  • Miten luoda digitaalisia asiakastapahtumia
  • Miten tehdä vastuullista viestintää?


Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Kouluttajina toimivat kokeneet markkinoinnin ammattilaiset, joilla on kokemusta markkinoinnista poikkeusolosuhteissa. Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille markkinoinnin ja myynnin ammattilaisille, jotka haluavat parantaa omia valmiuksiaan ja oppia toisten kokemusten kautta.

Tämä koulutus käydään webinaarina. Kaikki koulutukseen osallistujat saavat oston toisen vahvistusviestin yhteydessä webinaarilinkin sekä henkilökohtaisen linkin koulutuksen verkkomateriaaleihin, jotka sisältävät koulutusmateriaalin sekä koulutuksen videotallenteen. Videotallenne on saatavilla 4 arkipäivän sisällä webinaarin ajankohdasta.

Osasto:

Tämä ja yli 200 muuta suomenkielistä sekä lähes 100 englanninkielistä koulutusta yhdellä kuukausimaksulla. eLearning Academy jäsenille alk. 36€/kk ja muille alk. 129€/kk. Tutustu koulutuksiin ja tilaa

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Toivo koulutusta takaisin: