13.9.2022 WORKSHOP: Analytiikka, luovuus ja leadership

159,00 299,00 

Mitä tarkoittaa dataohjattu markkinointi? Mitä se vaatii yritykseltä ja mitä hyötyä siitä on?

Aiheesta tässä live-workshopissa ovat puhumassa Head of Data & Insights Robert Nygård ja VP, Business Development Matti Aalto-Setälä sekä VP, Technical Excellence Henrik Lagercrantz palkitusta, digitaaliseen markkinointiin ja markkinoinnin automaatioon erikoistuneesta ID BBN Oy:stä.

Workshop on suunnattu erityisesti markkinoinnin ja myynnin johtajille.

Hinta: Marketing Finlandin jäsenille 159 e, ei-jäsenille 299 e. Hintoihin lisätään alv. 24%.
(Workshop ei sisälly eLearning-lisenssiin)

Workshopissa suunnittelemme yhdessä osallistujien kanssa kuvitteellisen B2B-yrityksen markkinointi- ja myyntiosaston datastrategiaa käyttäen ID BBN:n kehittämää kehystä. Osallistujat pääsevät keskustelemaan keskenään ja oppimaan kouluttajien kokemuksista.
Workshopin alkuvaiheessa kouluttajat esittävät, missä vaiheessa yritys on nyt datastrategiansa kanssa sekä millaiset tavoitteet yrityksellä on. Tämän jälkeen alkaa dialogi osallistujien ja kouluttajien kanssa eli keskustellaan siitä, mitä yrityksen pitäisi tehdä, jotta se saavuttaisi tavoitteensa. Ideat kerätään post-it lappuihin, ja kun datastrategian eri dimensiot on käyty läpi, priorisoimme ideat ja luomme näistä kehityspolun.
Kun olemme käyneet kuvitteellisen yrityksen datastrategian läpi harjoituksena, osallistujat voivat käyttää loppuajan oman yrityksensä datastrategian kartoittamiseen. Kouluttajat auttavat tällöin osallistujia ja neuvovat tarvittaessa.

Workshopissa käytämme digitaalista whiteboard -työkalua Miro, jota käytetään datastrategian kehitysideoiden keräämisessä sekä priorisoinnissa.

Miksi kannattaa tulla mukaan?

• Workshopin jälkeen ymmärrät, miten muut yritykset hyötyvät dataohjatusta liiketoiminnasta ja mitä se voisi tarkoittaa sinun yrityksellesi.
• Workshopin jälkeen olet valmis luomaan oman datastrategian markkinoinnille oppimallasi kehyksellä.
• Kuulet kouluttajien kokemuksista ja saat tietää, mitä ideoita ja ajatuksia muut osallistujat tuovat mukanaan.
• Halutessasi workshopin jälkeen alat kehittää oman yrityksesi datastrategiaa kouluttajien tuella.

Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 3 hlöä. Tapahtumapaikkana Helsinki (tarkentuu myöhemmin).

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

HUOM!
Mikäli haluat ottaa eLearning Academy -lisenssin käyttöösi samalla kertaa, kun varaat paikkasi tästä koulutuksesta, lisää ostoskoriin haluamasi lisenssi (kuukausi- tai vuosisopimus). Tuolloin et saa erillistä laskua tästä koulutuksesta.

LUNASTA ELEARNING ACADEMYN LISENSSI TÄSTÄ.

eLearning Academy jäsenhinta:
36€/kk/12kk tai 129€/kk

eLearning Academy normaalihinta:
129€/kk/12kk tai 239€/kk

eLearning Academy -lisenssillä pääset maksutta kaikkiin tuleviin webinaareihin sekä  verkkokoulutusalustalle, jossa koulutukset ovat katsottavissa aina, kun haluat. eLearning Academystä löytyy yli 300 suomen- ja englanninkielistä markkinoinnin ja viestinnän koulutusta sekä julkaisemiamme kirjoja.

Opiskele silloin, kun sinulle sopii juuri niistä aiheista, jotka ovat sinulle ajankohtaisia!

Tutustu eLearning Academy -koulutuksiin  Tutustu tilausehtoihin

Hintoihin lisätään alv. 24%.