Hyödynnä tavaramerkkiäsi lisensoiden

20,00 

Hyödynnä tavaramerkkiesi voima

Mainostajien Liitto julkaisi aiemmin Mainostajan tavaramerkkioppaan, joka esittelee tavaramerkkien suojaamista ja tavaramerkkisalkun hallintaa. Sitä täydentää tavaramerkkien lisensointia ja siihen liittyvää sponsorointiyhteistyötä käsittelevä kirja.

Lisensoinnilla pyritään tavallisesti lisäämään yrityksen tuloja jo olemassa olevilla tavaramerkkioikeuksilla ja laajentamaan yrityksen toimintaa kansainvälisille markkinoille. Hyödynnä tavaramerkkiäsi lisensoiden antaa käytännönläheisen kuvauksen tavaramerkkien lisensoinnin toteutustavoista, erityispiirteistä ja hyödyntämisestä ja helpottaa menestyksellisten lisensointi- ja sponsorointiyhteistyösopimusten tekemistä.

Oppaan on kirjoittanut OTL Markku Tuominen. Sponsorointiyhteistyötä koskevan osuuden on kirjoittanut Pia Tanskanen. Oppaan kolmantena osiona on kirjoittajien yhdessä laatima yhteistyösopimusten tarkistuslista. Lisäksi mukana on kolme aihepiiriä valottavaa case-esimerkkiä sekä Mainostajien Liiton tarkistettu sponsorointisopimusmalli.

Kirjan hinta on 38 e. Mainostajien Liiton jäsenyritykset ja oppilaitokset 28 e. Alv 10% ja postituskulut lisätään hintaan.

ISBN 952-5262-28-6

Haluatko tämän tuotteen alennuksella? Liity jäseneksi!
Osasto:
Toivo koulutusta takaisin: